HAK je karcinogenna !

majkaaa

vela pozerate ordinaciu v ruzovej zahradke..:D ko neviem si predstavit ze by som mala byt s priatelom 5 rokov a nemat s nim nic iba platonicky vztah - ako ho strasne milujem ale myslim ze by sa to zunovalo nielen mne ale aj jemu, tot moj nazor a antika je k tomu aby som vystudovala aspon a nasla slusny flek, a ked nemam aspon nieco to v ruke tak mozem ist rovno na matersku a nech mna aj moje dieta zivia rodicia? ako chapem ze nesexuj potom enbudu deti ale prosim vaaas zijete este v dobe kamennej? hodit vam do lona piatich z romskej minority a uvidime ci sa rozhodnete pre interupciu alebo hak.

leerka

DODOK a DEN , vy my pridete ako neaky nesexualni jedinci, katolicki zalozeni, je to kazdeho osobna vec, ... ked dvaja ludia spolu hcodia, maju sa radi, je jasne, ze chcu spjolu aj sex.... a kedze este nechcu deti, tak si musia zvolit najvhodnejsi produkt proti nehccenemu otehotneniu.... a tym je u niektoryhc jedine antikoncepcia (lebo inu uzivat nemozu, nerobi im dobre, atd) aby ste si nemysleli nemam 17 rokov . a ani nehcodim s hcalanom rok... samozrejme nie je stopercentna a ak sa nahodou stale , ze otehotnie, musia niest nasledky..... kazdy podla svojho svedomia a uvazenia...

den

len pre zaujimavost hak ma 99% aj prirodzena ma 99%..tak len tolko na okraj a nevyhadzujes kopec penazi do Koksov-bakse :DDD

den

Dodok suhlasim s tebou, v zivote by som si do tela nepchala umele hormony, kt. sposobuju chaos v tele a maju kopec vedlajsich ucinkov!
Ale aj fajciarom hovoria o skodlivosti a aj tak to beru...tak nech sa paci..vase zdravie, nie moje.

dodok

Len aby vas neochranila spolahlivo naveky( pre tých so slabsim chapanim- aby ste este dakedy mohli tie deti mat) Vzhladom na to ze sa nou napchavaju 16-17 rocne dievcence a biolog. hodiny vam zenam "tikaju" po tridsiatke. Potom nahanate doktorov a chcete umelo oplodnovat a ja neviem co vsetko, lebo zrazu deti chcete. No cudne ste vy stvory.

hanulienka

keby sme sa riadili na tomto svete podla vyskumov a podla toho co je skodlive a co nie, tak by sme tu uz asi neboli..

n..

...každý keby si mal voliť .... medzi antikou a interupciou tak by zvolil prvé... pretože sexualite sa nedá zabrániť!! a každý nie je pobožný a čaká až po svadbe!!.. ked 18 ročné dievča je nadané a chce dalej študovať... a má chalana s ktorým je napr rok a pol .. a milujú sa tak je samozrejme že spolu sexujú a keď sú zodpovedný tak berie antiku!!!!teda chráni sa.. každý žijeme len raz.... a tak sa podla toho aj zariadime využívame všetký moderné technologie....... a všetko nás ohrozuje.. jadrové elektrárne.. rôzne potravyny.. keby sme mali žiť spravne.. to by bolo všetko zakázane.. tak my si len užívame život... samozrejme .. že.. každý inak.. a myslím si že je velký rozdiel medzi drogou a antikou......... tak to je vše...