Svetová zdravotnícka organizácia zistila že hormonálna antikoncepcia je karcinogénna. Určite sa to na človeku neprejaví ani za rok ani za dva. Mna antika doriadila po hormonálnej stranke, už stvrty rok sa davam do kopy a hormony si robia co chcu. Takze pozor na nu!
HAK je karcinogenna !
vela pozerate ordinaciu v ruzovej zahradke..:D ko neviem si predstavit ze by som mala byt s priatelom 5 rokov a nemat s nim nic iba platonicky vztah - ako ho strasne milujem ale myslim ze by sa to zunovalo nielen mne ale aj jemu, tot moj nazor a antika je k tomu aby som vystudovala aspon a nasla slusny flek, a ked nemam aspon nieco to v ruke tak mozem ist rovno na matersku a nech mna aj moje dieta zivia rodicia? ako chapem ze nesexuj potom enbudu deti ale prosim vaaas zijete este v dobe kamennej? hodit vam do lona piatich z romskej minority a uvidime ci sa rozhodnete pre interupciu alebo hak.
DODOK a DEN , vy my pridete ako neaky nesexualni jedinci, katolicki zalozeni, je to kazdeho osobna vec, ... ked dvaja ludia spolu hcodia, maju sa radi, je jasne, ze chcu spjolu aj sex.... a kedze este nechcu deti, tak si musia zvolit najvhodnejsi produkt proti nehccenemu otehotneniu.... a tym je u niektoryhc jedine antikoncepcia (lebo inu uzivat nemozu, nerobi im dobre, atd) aby ste si nemysleli nemam 17 rokov . a ani nehcodim s hcalanom rok... samozrejme nie je stopercentna a ak sa nahodou stale , ze otehotnie, musia niest nasledky..... kazdy podla svojho svedomia a uvazenia...
len pre zaujimavost hak ma 99% aj prirodzena ma 99%..tak len tolko na okraj a nevyhadzujes kopec penazi do Koksov-bakse :DDD
Dodok suhlasim s tebou, v zivote by som si do tela nepchala umele hormony, kt. sposobuju chaos v tele a maju kopec vedlajsich ucinkov!
Ale aj fajciarom hovoria o skodlivosti a aj tak to beru...tak nech sa paci..vase zdravie, nie moje.
Len aby vas neochranila spolahlivo naveky( pre tých so slabsim chapanim- aby ste este dakedy mohli tie deti mat) Vzhladom na to ze sa nou napchavaju 16-17 rocne dievcence a biolog. hodiny vam zenam "tikaju" po tridsiatke. Potom nahanate doktorov a chcete umelo oplodnovat a ja neviem co vsetko, lebo zrazu deti chcete. No cudne ste vy stvory.
ano .,.. ale najlelpšie chráni hak.........:)
...iste....:)
a poculi ste aj o inyx sposobox oxrany ako hak??? :-DDDD
keby sme sa riadili na tomto svete podla vyskumov a podla toho co je skodlive a co nie, tak by sme tu uz asi neboli..
...každý keby si mal voliť .... medzi antikou a interupciou tak by zvolil prvé... pretože sexualite sa nedá zabrániť!! a každý nie je pobožný a čaká až po svadbe!!.. ked 18 ročné dievča je nadané a chce dalej študovať... a má chalana s ktorým je napr rok a pol .. a milujú sa tak je samozrejme že spolu sexujú a keď sú zodpovedný tak berie antiku!!!!teda chráni sa.. každý žijeme len raz.... a tak sa podla toho aj zariadime využívame všetký moderné technologie....... a všetko nás ohrozuje.. jadrové elektrárne.. rôzne potravyny.. keby sme mali žiť spravne.. to by bolo všetko zakázane.. tak my si len užívame život... samozrejme .. že.. každý inak.. a myslím si že je velký rozdiel medzi drogou a antikou......... tak to je vše...