Svetová zdravotnícka organizácia zistila že hormonálna antikoncepcia je karcinogénna. Určite sa to na človeku neprejaví ani za rok ani za dva. Mna antika doriadila po hormonálnej stranke, už stvrty rok sa davam do kopy a hormony si robia co chcu. Takze pozor na nu!
HAK je karcinogenna !
Aha, 21 mas, ja skoro 29 a zalezi na tom?
www.lpp.sk
co myslis, kolko?A ty?
den, a vlastne kolko mas rokov?aby som bola v obraze:)
den, prosim ta s tymto na mna nechod lebo sa len zbytocne budeme natahovat...ak ide len o to tak ano, viem ze sa to povazuje za hriech, no ja to tak neberiem..myslim ze vo svete sa pacha strasne vela zla a hriechov v pravom slova zmysle nad ktorymi by sa bolo treba zamysliet a nie riesit takuto nikam neveducu temu
aha a to je dobre nicit si zdravie?A vies, ze je to vlastne hriech?Uz ked viem, ze si krestanka?
den, zakladatel tejto temy predsa neprisiel s nicim novym, my predsa vieme ze je to aj skodlive
a cely cas tu ide o to,ze HA je skodliva pre zdravie, tak chcete si nadalej nicit to cenne?
A je k tomu alternativa, nic viac.
Ale nezakazujem, aby ju nebrali, lebo je to ich vec, len davam !!!ze je to nezdrave a ostatne veci okolo su len doplnok rozneho pohladu na zivot...
..tak vlastne hovorime o tom istom
nulovy vyznam bolo myslene, ci si abo niesi ateistka, asi si to zle pochopila
Ale inak kazdy nazor je nazor.
joooj ved ja len zastavam nazor ze netreba hned vsetko odsudzovat, niekedy treba vidiet aj tu druhu stranku..