ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
To soferovanie ti neutecie,ked budes s malickou chodit na poradnu...este sa nasoferujes az az.A s tym behanim je to tiez teraz tak,ze pomaly dalej zajdes.Myslim,ze ani malicka by teraz nebola momentalne nadsena z behu na 100km-myslim to obrazne a zo srandy :D
no to hej.ved si to uzivam ale niekedy som aj zufala uz :D ale to len obcas keby som napriklad potrebovala pobehnut niekam lebo meskam.a nemozem lebo sa nedokazem ani odlepit viac od zeme ako sa da pri normalnej chodzi:D rada soferujem a teraz mam taky problem ze musim si dat dalej sedacku ale potom nedociahnem na pedale.nemam najdlhsie nohy.meriam len 168 cm.
Ale ved onedlho bude malicka na svete a to brusko stoji za to :D
:D my by sme chceli tak 2 az 3 deti.ja som za dve.marek za 3.no to tretie dam donosit jemu.toto tehotenstvo som na rizikovom a uz mam take velke brucho ze uz sa ani do spajze neprepcham ...pecka no.jak balon :D ale je to najkrajsi pocit na svete.
Povodne sme planovali,ze ked synovia odrastu,tak si urobime tretie pre radost,ale to uz nam nehrozi :D Dvaja su az az :D
presne ten isty nazor mam aj ja.chcem byt svojej dcerke aj kamaratka nie len mama.a rada yb som este vedela co je prenu moderne :D :D ale to len tak zo srandy.myslim ze jej budem viacej rozumiet.
Na tom nie je nic zle,ze ste sa rozhodli mat dietatko este tak mladucki.Budete mat k sebe blizsie,bude medzi vami mensi vekovy rozdiel nez keby si mala dietatko ako 30-tnicka..Ja keby som sa mala rozhodnut znova,znova by som mala dieta tak skoro. :D
aspon vidim ze som normalna :D
No my sme si tiez hned od zaciatku planovali deti.Tiez sme ich chceli mat ako mladi. :D
aha no to skoro ako unas bolo.my sme spolu chodili asi 5 rokov.to sme boli deti ked sme zacali spolu chodit a potom sme sa vzali ked som mala 18 a manzel mal 21.ja som stastna taka mlada buduca mamicka a manzelka :D