ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
nikdy som sa nezapajala do tejto temy ale mozne je vsetko,ale ja verim ze pribeh moze byt aj skutocny ved by to nebol prvy pripad...
nemyslim si ze ma zivot v prdeli...zivot v prdeli ma ten co sa z neho nevie tesit
Pravdu povediac si želám, aby to bolo vymyslené. Lebo tá Dominika má život v pr...eli a trpieť bude mnoho ľudí. Ak to je ale vymyslené, tak to máte ako knihu, dozviete sa niečo neskutočné, potom knihu zavriete a ste šťastní, že žijete svoj život. Ale fakt to myslím v dobrom, dúfam, že je to len spisovateľka, ktorá si berie inšpiráciu na nejaký príbeh. Ak nie, ospravedlňujem sa ti Dominika.
miracle ja verim ze si to nevymyslela.neviem si predstavit kto by dokazal take nieco predstierat...
Chcela som niečo napísať ale radšej nie lebo by ste ma niektorí asi ukameňovali. Len som zvedavá ako na to zareaguje Dominika keď príde, písala som s ňou o mnoho omnoho viac ako hocikto na fóre a pochybujem žeby niekoho bavilo viac než mesiac si zo všetkých robiť srandu.Zo začiatku keby sa takto zvrtla diskusia by som sa nečudovala ale tak teraz, nemám akože slov.
Až som úprimne zvedavá na to čo povie Dominika/Maťo keď si to raz prečítaju-ona chcela len pomoc a teraz sa každý tak do nej obul.
prve dva tyzdne bol snami doma aj manzel pomahal mi a tak aby som nato nebola sama a teraz je uz sice v praci ale zvladam to.mala je zlata.vela spinka a papa.v pohode.lepsie dieta som si ani nemohla priat.teraz uz mam vsetko pocom som najviac v zivote tuzila.
ahoj ika:no ako som to rpezivala.adrenalinovo.mala sa narodila o 3 tyzdne skor ako sa mala.a este ktomu nie doma ale na vychode u mojich rodicov.sli sme tam na navstevu na par dni ze si oddychneme a pobudneme s nasimi a nasa mala sa nakoniec rozhodla ze sa bude tlacit vonku na dialnici smer kosice tatry.to sme boli u nasich v kosiciach a chceli sme ist na vylet sa prejst trosku a tak.no a mala sa rozhodla ze uz chce byt snami.tak sme sa otocili.
uzasny zazitok dufam ze si taky porod este raz prezijem.manzel bol stale primne zda sa mi ze som ho par krat aj poslala do kelu zato ze mi sposobil taku bolest :D ale v pohode.mala uz ma mesiach a je cim dalej tym vacsia.krasna.dali sme jej meno alexandra.
Neviem,ja si myslim,ze takto kruto sa niekto nedokaze zahravat?Myslite si,ze by to niekoho bavilo?Zalozit temu a pisat si tu niekolko stostranove odkazy.To by dokazal iba psychopat.Ale ktovie,vselico sa moze stat.Len mi je luto tych,kt.jej odpisovali:napr. lenuliatko,dd,miracle a dalsie.ja som to sledovala cely cas ale nemala som potrebu zapajat sa privelmi do toho,mozno som urobila dobre...