ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
aj mna to zaujiiima... :(
co je nove ?
smajlik:teraz som mala 20.
ahoj dominika, zacala som citat tvoj pribeh, ale je tuna toho strasne vela som len na nejakej 47 strane a velmi ma to zaujima ako to dopadne.sice neviem ako si na tom, ci uz vedia o tom aj rodicia priatelia ale nedalo mi nenapisat.ja mam 18 rokov koncim strednu skolu, mam kamaratku spoluziacku uz od zakladnej a este aj na strednej tiez sa jej stalo to co tebe, ked zistila ze je tehotna mala pol roka pred 18, bola na zaciatku tretieho rocnika, nevedela ako to povedat rodicom, nastastie ma pri sebe priatela ktory je takmer o 10 rokov od nej starsi. tiez si myslim ze s nim moc nevyhrala,ale dokaze sa o nu aj o malu postarat.situaciu vyriesila tak ze sa zo dna na den odstahovala.mama to nechapala a vtedy im to musela povedat.vsetko to prasklo mama bola velmi nahnevana, dokonca ju v prvom momente posielala aj na potrat, co teraz urcite lutuje.vzdy chcela mat zo svojich dcer vzdelane deti,ale to chce asi kazdy rodic.a nakoniec prisla jej este 17 rocna dcera s tym ze je tehotna, dva roky skoly pred sebou,tak sa jej ani necudujem ze reagovala tak ze ju posielala na potrat.vtedy mala naozaj velmi tazke obdobie v den jej 18 rokov jej zomrel dedko, v rodine bola este viac napata situacia.nakoniec sa rodicia s tym zmierili,jasne ze im nic ine neostalo.pomohli jej aj v case ked s priatelom stratili byvanie.ona zila pri nich, on doma.ked sa mala narodila zobrali jeho tiez k nej,takze teraz sa tisnu v jednej izbe 3 izboveho bytu.pomahaju jej ako sa len da.a ich vnucka je pre nich vsetko.mala sa vola Vikina, ma 9 mesiacov a som jej krstna mama, a som na nu velmi pysna.kamaratka cez tehotenstvo nemala lahke obdobie, zo zaciatku rodicia, s priatelom maju dost blby vztah si myslim, je totiz dost tvrda povaha,cez tehotenstvo sa nie raz rozisli,teraz sice ziju spolu ale nezavidim jej.a tiez ju dost stresovala skola, v marci mala termin, bola na rizikovom,dva tyzden pred pôrodom este chodila do skoly, pretoze chcela nazbierat co najlepsie znamky aby ukoncila rocnik, a riskovala tym aj zdravie dietatka,a chcela hlavne dodrzat to co slubila rodicom ze skonci skolu.teraz sme v 4 rocniku,mame dost tazke obdobie,ja co chodim do skoly kazdy den mam problem donutit sa ucit, a nie ona co ma individualne studium musi zvladat rodinu,skolu...po pol roku jej z dôvodu maturity nechcu dovolit individualne,cize musi ist do skoly.sme na oa a myslim ze kto tam bol,vie ze to nie je najlahsia skola a nie pre mamicku.tymto vsetkym som ti chcela povedat ze vôbec nie si sama a da sa to zvladnut vsetko,aj rodicia aj skola,urcite sa na nu nevykasli,aj keby si mala prechadzat na 4.ucitelia su vzdy ustretovejsi v tychto pripadoch.lebo ked ju teraz prerusis uz tazko ju dokoncis.ja ti velmi drzim palce.neviem ako sa tvoj pribeh vyvija,musi to vsetko precitat:)drzim palce,a hlavne nebud zufala neprospieva to nikomu:)
bladwak maličká už je na svete,volá sa Melánia
Podla mna je uz sila to,co niektore pisete.Ja Dominike verim,niekolko mesiacov pisania sa neda predstierat.Myslite si,ze by to niekoho bavilo?Drzim Dominike a Matovi palce,aby vsetko dopadlo v pohode a malicka v brusku vydrzala :-)
ja som včera napísala že im verím..mala som namysli dominiku a maťa..neverím tým co tvrdia, že je to vymyslene..tak..
boze ludia, co vam vsetkym prepina? musite vsade hladat dajaku somarinu? preco by vam mal niekto pisat v ktorej nemocnici lezi...tam idete volat ci co? nechcete aj priezvisko a rodne cislo? moze vam to vsetkym byt tak tri pat. nemyslim si ze by si tu niekto vymyslal a ak tu niekto trpi nejakou psychickou poruchou tak je to ten co s touto somarinou prisiel....
draha liana, ano bude to tazke, ale co ma byt?spat to uz nevrati! znicila si tym zivot? ved ho ma cely pred sebou, to dieta nebude male vecnost! potom sa moze venovat sebe kolko chce. Ano urobila chybu, urobila to ocividne z lasky a nie s nejakym okoloiducim! ale zivot je o tom predsa ze aj chyby obcas robime. No boze, tak pride o diskoteky a party a bude to mat iste tazsie dokoncit skolu. Ale to nie su dovody pre ktore moze byt clovek nestastny a mat zniceny zivot. Ak bude mat dobreho muza po svojom boku a dietatko bude zdrave tak verim ze aj vysku si urobi! ja im drzim palce a verim a prajem im nech malinka je v poriadku!!!
lenuliatko
ak sa smiem opytat, kolko mas rokov?
dakujem ika:)take veci ma potesia.to vies ze to bolo prekvapko ked sa mala zacala drat vonku :D necakali sme to.len som sa manzela opytala ci chce byt uz otecko a on ze ako to myslim a ja ze otacaj oauto :D no a bolo na dialnici sme sa otocili a palili sme do nemocnice:Dlen cesta na zapad bola premna utrpenim.tyzden po porode sa ti tazko sedi aj lezi a nieto este 5 hodin cesta v aute.ale zvladli sme to.mala si to ani nevsimla.vela veci sa stale ucim ved som este mlada a neskusena takze tak.ale je to uzasny pocit ked drzis na rukach babo ktore ma nieco z teba a nieco z cloveka ktoreho milujes.ten pocit sa snicim neda prirovnat.
a vam ostatnym uz nerieste dominiku lebo bude smutna ked si toto precita.