Mam problem skor psychickeho charakteru, viem ze je to dost smiesny problem pre niekoho ked sa to porovna s vaznymi zdravotnymi problemami alebo tak, ale vazne sa s tym neviem vysporiadat. 26.decembra budem mat 17, a ludia mi tipuju 14-15 rokov, navyse teraz po 6 tich (!!!) rokoch nosenia nocneho strojceka budem mat este minimalne rok strojcek fixny...tiez niesom najvyssi ani tazka vaha , posilujem uz rok s postavou problem nemam 175cm/65kg, ale to by tak nevadilo... strasne ma to ubija a stracam sebavedomie. ludia sa ma pytaju kam chcem ist na strednu a podobne :(
O dost mladsi vyzor a stratene sebavedomie
tiez mam za chvilu 18 a barskedy mi ludia tipnu 14, lebo meriam 154cm a vazim 45kg. co uz narobim :)
Ináč je to oveľa lepšie, keď človeku hádajú menej, ako keby mu mali hádať viac, no nie?
A ja mám 32 rokov a jedno dievča keď som mala 29 ma tiplo tak na 16-17. Veď to je super vyzerať dlho mladá.
ja mám 26 rokov a tipujú mi 18 rokov, no smutná z toho nie som, práve naopak.
no ja mam 16 a typuju mi takych 12-14. co s tym?? som zuufala nemam priatela..akoby aj hej ked ma nikzto nechce iba ak mali zasrani a tych zase nechcem ja....co s tyM?
Z toho vyrasties,myslim tym,ze zmyslat budes inak ked budes starsi a bude ti to potom vyhovovat.No v mladosti som si tiez pripadala jak decko a tiez ma to trapilo.Aby som ta potesila,tak v 19-tich mi dokonca tipovali 13,takze ty si na tom ovela lepsie a dnes pri mojich 31 rokoch sa este v autobuse obcas vodic opyta ci chcem cely listok.No ja sa dnes nad tym pousmejem a poviem si len tak pre seba forever young.
ooh, berte to tak, ze ked budete starsi, budete vypadat mlado. To nie je tragedia. Hlavne ked mate 17 rokov, ved to je este nic, este ste v podstate deti ci sa tak citite, alebo nie a ked vam bude tiahnut na 30, budete vdacni za to, ze vypadate na 25 lebo vase spoluziacky budu v tom veku vypadat na 33. Hlavne sa pre to netrapte, o par rokov to bude kompliment :) uvidite
ked som mala 19, tak mi typovali nektori 30 podla foto z oznamka...na zivo mi tiez typuju viac ako mam.. uz tu boli tiez odhady od 15 po 30 :D .. no asi mam neidentifikovatelny vek :) ..ale je lepsie vyzerat mladsie, to ocenis sice az neskor, ale budes rad :)
dd.presne aj ja som to tak brala...neni to ziadne ponizenie,je to len plus pre cloveka...:0))))....
a zase ja...jasne ja som pochopila...preco si to pisala...pekny den...