Mam problem skor psychickeho charakteru, viem ze je to dost smiesny problem pre niekoho ked sa to porovna s vaznymi zdravotnymi problemami alebo tak, ale vazne sa s tym neviem vysporiadat. 26.decembra budem mat 17, a ludia mi tipuju 14-15 rokov, navyse teraz po 6 tich (!!!) rokoch nosenia nocneho strojceka budem mat este minimalne rok strojcek fixny...tiez niesom najvyssi ani tazka vaha , posilujem uz rok s postavou problem nemam 175cm/65kg, ale to by tak nevadilo... strasne ma to ubija a stracam sebavedomie. ludia sa ma pytaju kam chcem ist na strednu a podobne :(
O dost mladsi vyzor a stratene sebavedomie
:) aj mne tipovali ludia a stale tipuju menej ako mam..meriam 158cm, mam 52kg, 23rokov, manzela a 15mesacnu dcerku..asi tak pred mesiacom a pol, ked som bola s maminou v obchode sa mamina zarozpravala s jednym panom a ten na mna kukol a povedal: "a to dieta je tvoje?? ved vyzeras tak na 17!" moja maminka do toho hrdo skocila a povedala, ze sice vyzeram na 17, ale mam 23, som vydata, to dieta je moje a tento rok som skoncila VS..ujovi skoro oci vypadli..ja som sa pousmiala, podakovala za kompliment a citila sa tak skvele :D.vzdy ked sa ma ktosi pytal, ze kam idem na strednu, tak som odpovedala, ze ale ved ja uz na strednej som..a to iste ked sa ma pytali na VS.
mariaa==to ani netvrdim.ale napriklad ja by som sa v zivote o takomto niecom nerozpravala z nejakou spoluziackou na cely autobus.to uz torksu moc..a to ja znesiem dost.ale to je dokopy jedno.chcela som tym povedat vlastne iba to ze potom ludia ako tuto chlapec si myslia ze je nieco divne na tom ze este nema dievca.chcela som ho vlastne iba ubezpecit ze si s toho nema nic robit.su to skoro vsetko keci:)
a zasa ja...moze byt,ze si sa pohybovala niekde inde,ale casom zistis,ze je to normalne...a nemusis...cely zivot sa ucis a stale sa stretavas z novymi vecami....
tiez sme neboli ziadny anjelici za mlada,ale teraz je to este horsie...
no,ale co uz tak to je...
mariaa===to je asi pravda.
ono inak pisem jak keby som bola od nich o 20 rokov starsia:Dnejsom teda:)ale mozno mne to pride tak prave preto ze som sa v takejto spolocnosti nikdy nejako nezdrziavala.a to som chodila do triedy kde bola ovela vacsia prevaha chalanov cize na chatach sme niekedy boli len 2 baby:)ale nikdy som taketo reci nepocula ani nic podobne.a boli to teda pekne kvitka:)
a zasa ja...myslela som tym,ze nemal ziadnu kocku,vsetko ma pred sebou...
a o tom, co pises,je normalne aj za nasej mladosti boli taky chlapci chvastali sa vecami...no pomlcim...cest vinimky boli tiez...ale to asi patri k puberte,hoci aj starsi muzi si vedia lichotit a hladkat svoje ego...a to uz nie su davno v puberte...:0))))........
tak prepac,ale mne to tak pripadalo...
prave ja som ti chcela poradit zmenit farbu vlasou na tmavsiu,hovori sa ze tmave vlasy robia zenu starsou/hoci ja moc ten nazor nezdielam/
co ty na to....?bola by si ochotna si dat este tmavsiu farbu?
mariaa===to tiez:)ale chapem ze to pre neho nieje lahke.cestujem jednym nemenovanym busom ktorym cestuje asi polovica bratislavskych studentov a to co si obcas/po kazdy krat vypocujem stoji teda zato.ale nieje tazke rozpoznat kde je pravda.a zas vyhoda je ze mi rychlo ubehne cas v buse aj ked niekedy sa normalne hanbim za nich.pravdaze cest vinimkam,nechcela som nikoho urazit.
mariaa - že čo si kratim? kratke chvile?
nepisem to sem zo zabavy !!!!
mam problem...a prosim tu o radu...no namiesto toho dostaem dalsu otazku ze preco pisem???
oki mam tmavo hnede vlasy...
velmi smutna...ty fakt potrebuje ardu,ci si tu len kratis dlhu chvilu...ked chces vyzerat strasie...ake mas valsy?farbu...
a zase ja....a hlavne o nic neprisiel...