Mam problem skor psychickeho charakteru, viem ze je to dost smiesny problem pre niekoho ked sa to porovna s vaznymi zdravotnymi problemami alebo tak, ale vazne sa s tym neviem vysporiadat. 26.decembra budem mat 17, a ludia mi tipuju 14-15 rokov, navyse teraz po 6 tich (!!!) rokoch nosenia nocneho strojceka budem mat este minimalne rok strojcek fixny...tiez niesom najvyssi ani tazka vaha , posilujem uz rok s postavou problem nemam 175cm/65kg, ale to by tak nevadilo... strasne ma to ubija a stracam sebavedomie. ludia sa ma pytaju kam chcem ist na strednu a podobne :(
O dost mladsi vyzor a stratene sebavedomie
a co ja?
Pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooc!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
som zufala......
ja mam 18r no skoro 19 rokov a hadaju mi na 14-15rokov !!!! ani nie som moc chuda ani nie som nizka ved mam 173cmm/57kg !! ... ked idem von som namalovana...ale predsa mi tak hadaju
:-[ :-(
a potom sa čuduje mama, ´´jaj prečo nemaš frajera´´no asi za to že ked vypadam na 14-15rokov žiadem si ma nevšimne...ved kto bude chodit s deckom,a ked si ma všimnu , tak len tak 14-16ročny ..ale to len niekedy..a ja predsa s 14-16ročnym nebudem chodit,ved za chvilu mam 19rokov!!!!
čo mam robit aby som vyzerala aspon na svoj vek? ako sa mam obliekat? ako nosit vlasy? ako malovat....atd????
dakujem vopred za rady :-))))
Ked budeš mať viac ako 30 rokov, budeš šťastná, keď budeš vyzerať mladšie!!!
nejde o to ako vyzeras, ale aky si...myslim to tak, ze ked uz chces nejake dievca, tak je urcite lepsie mat taku, ktora ta chce kvoli tomu aky si, nie ako vyzeras...
a s tym mladistvym vyzorom sa to spravi, neboj. aj mne tipuju vzdy menej...tak 14-15, ked nie som upravena v rifliach a v teniskach. a ked sa nahodim, dam si stekle, maku up tak konecne vyzeram na tych svojich 20.
takze moj nazor je, ak to naozaj nutne potrebujes hned teraz, myslim zbalit nejaku babu, pokus sa ju ohurit prijemnym vystupovanim, intelektom a vtipom a nie vyzorom...ale aj to pride...neskor, teraz s tym asi nic nenarobis. drzim palce.
lencok1.presne tak,mne sa stalo,ze ked som po prvy krat potratila a prisla som k lekarke,mala som miny suknu...tiez vlasy zopnute do copa...a blond-to este viac omladzuje...a to som mala okolo 20rokov...a lekarka na mna hned vyskocila ako na nejaku 15rocnu....ja som sa rozplakala,lebo mi nebolo jedno,ze som potretila...a ked sa pozrela do karty atd.tak zvaznela a uplne zmenila ton...
...a to sa mi stavalo aj ked uz som mala syna a mala som 26/syn mal vtedy 5rokov,ale vyzeral este starsie na svoj vek/...tak si ludia ktory ma nepoznali mysleli,ze som mala syna v 15rokov....ja som si s toho nic nerobila...
netreba sa koli tomu trapit...
adamek z toho s nic nerob, ja mam 25 a tipuju mi 17...ked som mala 23, tak sa ma raz doktorka na pohotovosti spytala, ci uz mam obciansky, nebola som namalovana, mala som vlasy do copu, to uz ale trosku prehnala...
cim viac som starsia, tym viac som rada ze vyzeram mladsie, raz to ocenis, a nedepkuj sa...kazdy z nas je individualita! ak chces moze popisat cez mail
adamek,dievcata este pridu,neboj sa nic...este ich budes odhanat...len sa staraj o seba ako pises,cvic atd.si vo vyvoji este,mas len 17rokov...pockaj este ta to bude obtazovat.../myslim zaujem dievcat/