Problematicka plet

Príspevok v téme: Problematicka plet
nepoviem:)

Ake kremy pouzivate na problematicku plet?

ja sa idem zverit do ruk Vishi,kupila som si cistaci gel normaderm,aj ten hydratacny krem normaderm,je to sice dost drahe,ale chcem uz vyzerat ako clovek,takze to idem vyskusat.snad pomoze.pochopila som ze polovica uspechu je cistenie.a chcem pouzivat vyrobky jednej,rovnakej znacky,nechcem kombinovat..
Ake gely na cistenie a kremy na problematicku plet pouzivate vy?co vam pomohlo?(nehovorim o jednej vyrazke sem tam,ale o problematickej pleti) vdaka:)

Glam

ja mam na cistenie pleti perfektnu sadu lekarenskej znacky bioderma s oranzovoruzovym gelom, peelingom a kremom z notina a zatial je to najlepsie co som vyskusala

otinka

ahoj, ráda bych reagovala na toto téma, protože mě dlouhá léta také trápila špatná pleť, nevěděla jsem co s tím. Zkoušela jsem různé druhy kosmetiky a teprve až když jsem vyzkoušela kosmetiku Clarins, který jsem koupila na této stránce tatogroup.com
tak se mi vše srovnalo a už bych asi neměnila.

samantha9864

Vyskúšaj Shiseido hydratačný krém, dá sa zohnať na notine. Ja ho používam už roky a mám pleť ako bábika taku hladučkú

alicazazrak

Ak môžem poradiť, určite to chce aj správnu hydratáciu, hlavne problemaická pleť, ktorá stále tvorí maz a akné ....

lianka22

Chcem sa s vami poradit- tiez bojujem s problematickou pletou, ale potrebovala by som na to nieco aj hydratacne, pretoze ju mam zaroven velmi vysusenu :/

FromLenka

Ahoj pozri sa na môj príspevok na blogu tu: -odkaz odstránený-
Moja momentálne obľúbená kozmetika:
-odkaz odstránený-
Na FB ma nájdeš ako FromLenka :)

Dola

Nie vždy pomôže "ten správny" krém. Na problematickej pleti sa odzrkadľuje celé telo. Kľudne mi napíš. Poradím.

Podlaaa

Ak môžem ja mám pleť ako v puberte mastná problematická zároveň na určitých miestach suchá a veľmi mi pomohlo tekuté čierne mydlo od spoločnosti STELLA. Odporučila mi ho kamarátka kozmetička a naozaj pomohlo.
www.kozmetikastella.sk

LOLENKA

Ahojte,
ja mám dosť citlivú pleť (akné,mastná suchá pokožka).Vyskúšala som už množstvo drahých výrobkov ale boli moc agresívne pre moju pleť a nikdy moju pleť neupokojili od podráždenbia skôr naopak .Ale teraz mám doma radu od DERMATHERM.A musím uznať že výrobky sú maximalne šetrné k mojej pleti. Veľmi dobre ich moja pleť znáša.Neobsahujú žiaden alkohol ani parfum.A cenovo sú prijateľné.Nemusím preplacať drahé značky.