Problematicka plet

Príspevok v téme: Problematicka plet
nepoviem:)

Ake kremy pouzivate na problematicku plet?

ja sa idem zverit do ruk Vishi,kupila som si cistaci gel normaderm,aj ten hydratacny krem normaderm,je to sice dost drahe,ale chcem uz vyzerat ako clovek,takze to idem vyskusat.snad pomoze.pochopila som ze polovica uspechu je cistenie.a chcem pouzivat vyrobky jednej,rovnakej znacky,nechcem kombinovat..
Ake gely na cistenie a kremy na problematicku plet pouzivate vy?co vam pomohlo?(nehovorim o jednej vyrazke sem tam,ale o problematickej pleti) vdaka:)

sofija

ja pouzivam krem od La roche possay-effaclat K ten je skvely,potomcistiaci penivy gel od la roche,mam tiez cajovnikovy gel od DR.Mullera a peeling z avonu Clearskin.No a na noc si dam zinerit od koznej a na to detsky krem Babyove z Dm -tej je uzasny! na cele momentalne nemam nic ale 3 vyrazky ma stvu a hlavne flaky,,,..ale tiez som mavala take stavy ze som ani do skoly nesla ked som strasne vyzerala

simca191

ahojky. chcem sa spytat, ci ma niekto z vas skusenostia pripravkami la roche posay, eucerin, vichy... su dobre? uvazujem o zmene znacky pripravkov, ale z toho mnozstva sa neviem rozhodnut. mozte mi niekto poradit??

nikulka

ja pouzivam z Avonu rad CleraSkin, je tam cistiaci gel s mikrogranulami (nieco ako piling), potom cistiaca voda, tekuta tycinka na konkretne zapalene miesta, korekcna antibakterialna tycinka, aj antibakterialny make up...skusala som pred typ vsetko mozne a nic nezabralo tak ako toto

crazynka:)

Ahojte, uz nemam take problemy s pletou ale aj tak sa snazim ju dobre osetrovat. Dobre vyrobky su aj s radu AB joung. Je to pre mladu problematicku plet, vsetko s obsahom zinku, ktory je velmi dobry na rozne vyrazky. Rad obsahuje pletovu vodicku, cistiaci gel, cistiacu penu a velmi odporucam pletovy krem so matnujucim ucinkom. Takze po naneseni budete mat plet, ktora nie je mastna a neleskne sa. Odporucam a som velmi spokojna:)

nepoviem:)

dakujem vam.ja som teraz na sade vishi,v lekarnin je teraz taka akcia,sada..vishi normaderm hydratacny krem +maly cistiaci gel+cistace tonikum+maly vishy normaderm nocny+taky lokalny kremik vishy.tak vyskusame a uvidime:/
ale prosim vas ,neviete mi poradit nejaky krem na take "Poaknozne stavy" cervenkaste flaky po akne,co zostali,existuje nejaky krem na ich vyblednutie,al.nieco take,neviete ? dakujem.:)

kvetka

mne pomaha avene rad cleanance a je topodla man pecka....mala som aj normaderm aj sestra no dalo sa ale su aj lepsie evci..zalezi od pleti..dost ma ten gel na umyvanie susil ale krem bol dobry...tak super zmatnil plet