Bolesť v ľavej časti brucha

Príspevok v téme: Bolesť v ľavej časti brucha
evička

Uz 3.deň mam bolesti na pravej strane brucha, tak ako konči rebro, nie je to ani v podbrušku, tak skôr niečo medzitym. Počas dňa mi brucho nafukne a je bolestivé. Na pohmat pocítim bolesť ale nie vzdy na tom istom mieste, čo by to môhlo byt? Bojím sa ísť k lekárovi. Zrovna pred tyzdnom mi robila obvodna lekarka preventívne krvne testy a tie boli v poriadku, to ma este brucho nebolelo. Poraďte mi prosim.

marcela facunova

ahojky mam aj taky podobny problem ze mam bolesti na lavej strane ale mylsim si ze to bude nieco lebo boliet len tak neviem ale je to neznesitelna bolest snazim sa aj drzat dietu ale nepomaha to priznam sa nebola som ani u lekara no neviem asi pojdem ak my mozte poradit cakam

monka7000

aj ja mám ten istý problém, bolí ma v ľavej časti brucha pod ľavým rebrom. bola som na sone, na hadici - nikde mi nič nezistili. Trvá mi to už 3 týždne. Dnes mi začalo brucho robiť také zlé veci, že mám pocit, ako keby mi na jednom mieste stále niečo vrelo- bublinkovalo.je to nepríjemné a čudné. Je strašné, že lekári majú najmodernejšie prístroje a mladým ľuďom nič nezistia. mám 24 rokov a nebola som s nijakou chorobou u lekárky asi 2 roky. a zrazu som tam stále, už ma to nebaví.keby mi apoň povedali, čo mi môže byť. tiež nič neviem a bola by som rada, keby sa našiel niekto, kto sa s niečim podobným stretol a prestalo ho to bolieť.

jajka2

no na to obrázku to je síce na ľavej strane,ale to len keď sa pozeráš na ten obrázok-keby si si ho vzala vedľa seba-na tvojom tele je žlčník napravo ako aj pečeň..na ľavej strane je žalúdok..ale tak vystreľovať to môže

jaja-jaja

NEŠPECIFICKÉ OCHORENIE ČREVA

Je potrebné konštatovať, že nešpecifické črevné ochorenia, ktoré môžu najmä v počiatočných dňoch alebo mesiacoch pacienta trocha vyviesť zo zabehaného životného rytmu, ale v zásade možno konštatovať, že pri správnom prístupe pacienta k chorobe a užívaní doplnkov výživy, môže pacient žiť plnohodnotný život.

Zápalom postihnuté úseky sú medzi sebou oddelené zdravým úsekom čreva:
Je chronický nešpecifický črevný zápal, ktorý v typickom prípade postihuje len určité úseky hrubého čreva alebo tenkého čreva, najčastejšie prechod medzi tenkým a hrubým črevom

Zápalom postihnuté všetky úseky hrubého čreva:
Je chronické zápalové ochorenie hrubého čreva, postihujúce všetky úseky hrubého čreva, najčastejšie však jeho ľavú polovicu, priečnu časť,a / alebo zostupnú časť, prípadne esovitú kľučku a / alebo konečník.
Tento zápal môže postihovať ktorýkoľvek úsek zažívacieho traktu. Na sliznici postihnutého čreva sa môžu vytvárať vredy, ktoré zvyknú často krvácať.

Pretože klasická medicína v tomto smere ako sú nešpecifické črevné ochorenia, už nedokáže pomôcť, obracajú sa pacienti na liečbu prírodnou a doplnkovou výživou, ktorá môže zmierniť príznaky ochorenia a pomáha regenerovať črevo. Aj v tomto prípade sa odporúčajú prípravky.... ,len na súkromný e-mail pre zdodržanie pravidiel v tomto fóre