Uz 3.deň mam bolesti na pravej strane brucha, tak ako konči rebro, nie je to ani v podbrušku, tak skôr niečo medzitym. Počas dňa mi brucho nafukne a je bolestivé. Na pohmat pocítim bolesť ale nie vzdy na tom istom mieste, čo by to môhlo byt? Bojím sa ísť k lekárovi. Zrovna pred tyzdnom mi robila obvodna lekarka preventívne krvne testy a tie boli v poriadku, to ma este brucho nebolelo. Poraďte mi prosim.
Bolesť v ľavej časti brucha
aj ja mám ten istý problém, bolí ma v ľavej časti brucha pod ľavým rebrom. bola som na sone, na hadici - nikde mi nič nezistili. Trvá mi to už 3 týždne. Dnes mi začalo brucho robiť také zlé veci, že mám pocit, ako keby mi na jednom mieste stále niečo vrelo- bublinkovalo.je to nepríjemné a čudné. Je strašné, že lekári majú najmodernejšie prístroje a mladým ľuďom nič nezistia. mám 24 rokov a nebola som s nijakou chorobou u lekárky asi 2 roky. a zrazu som tam stále, už ma to nebaví.keby mi apoň povedali, čo mi môže byť. tiež nič neviem a bola by som rada, keby sa našiel niekto, kto sa s niečim podobným stretol a prestalo ho to bolieť.
Jajka2,ja viem,ze zlcnik je napravo.A co?
no na to obrázku to je síce na ľavej strane,ale to len keď sa pozeráš na ten obrázok-keby si si ho vzala vedľa seba-na tvojom tele je žlčník napravo ako aj pečeň..na ľavej strane je žalúdok..ale tak vystreľovať to môže
Aj mna bolieva zlcnik a vystreluje mi to do lavej strany.
Radana..žlčník je na pravej strane
NEŠPECIFICKÉ OCHORENIE ČREVA
Je potrebné konštatovať, že nešpecifické črevné ochorenia, ktoré môžu najmä v počiatočných dňoch alebo mesiacoch pacienta trocha vyviesť zo zabehaného životného rytmu, ale v zásade možno konštatovať, že pri správnom prístupe pacienta k chorobe a užívaní doplnkov výživy, môže pacient žiť plnohodnotný život.
Zápalom postihnuté úseky sú medzi sebou oddelené zdravým úsekom čreva:
Je chronický nešpecifický črevný zápal, ktorý v typickom prípade postihuje len určité úseky hrubého čreva alebo tenkého čreva, najčastejšie prechod medzi tenkým a hrubým črevom
Zápalom postihnuté všetky úseky hrubého čreva:
Je chronické zápalové ochorenie hrubého čreva, postihujúce všetky úseky hrubého čreva, najčastejšie však jeho ľavú polovicu, priečnu časť,a / alebo zostupnú časť, prípadne esovitú kľučku a / alebo konečník.
Tento zápal môže postihovať ktorýkoľvek úsek zažívacieho traktu. Na sliznici postihnutého čreva sa môžu vytvárať vredy, ktoré zvyknú často krvácať.
Pretože klasická medicína v tomto smere ako sú nešpecifické črevné ochorenia, už nedokáže pomôcť, obracajú sa pacienti na liečbu prírodnou a doplnkovou výživou, ktorá môže zmierniť príznaky ochorenia a pomáha regenerovať črevo. Aj v tomto prípade sa odporúčajú prípravky.... ,len na súkromný e-mail pre zdodržanie pravidiel v tomto fóre
Máám bolest v lawej casti podbruška uz ale 3. den co too moze byt ?