Uz 3.deň mam bolesti na pravej strane brucha, tak ako konči rebro, nie je to ani v podbrušku, tak skôr niečo medzitym. Počas dňa mi brucho nafukne a je bolestivé. Na pohmat pocítim bolesť ale nie vzdy na tom istom mieste, čo by to môhlo byt? Bojím sa ísť k lekárovi. Zrovna pred tyzdnom mi robila obvodna lekarka preventívne krvne testy a tie boli v poriadku, to ma este brucho nebolelo. Poraďte mi prosim.
Bolesť v ľavej časti brucha
boli ma brucho je to nesmierna bolest
Dobrý deň, volám sa žaneta a mam už tretí deň bolesti brucha bola som na gynekolog.vyšetrení, tam mi lekár povedal, že všetko je v poriadku,aj chirurg mi vyšetroval brucho,tiež povedal, že v poriadku je brucho, neviem čo to može byt,menštruáciu som už mala a sú to podobné bolesti ako pri menštruácii, ked stlačím na pravú stranu tak ma tam dost zabolí,neviete mi poradit bola som skor na usg vyšetrení a tam mi lekárka videla žlčníkový kamienok, ale ešte si nebola istá, může to byt z toho?
Uz viac ako mesiac ma picha dole vpravo na v bruchu...tesne nad bedrami...sem tam ma takisto picha aj na lavo...a bolia ma krize a som nejaka moc unavena co to moze byt..?
zapaly criev a pankreasu , tiez aj zaludka mozu byt z roznych dovodov, od bakterii cez plesne a kvasne kultury az po virusy.
Zakial ti lekari presne nenajdu, co ti je, bral by som aspon nieco s co najsirsim zaberom a pri tyroche stastia by som "trafil po tme" mikrobialnu pricinu zapalu. Jogurty nie su dobry zdroj probiotik, posud len na porovnanie:
jogurty maju niekolkomilion organizmov, probioticke doplnky niekolko miliard. A plne osadene crevo ma 500 az 1000 miliard organizmov.
Protizapalove su curcumin, bromelain dumbier, boswelin a ine
Antimikrobialne su GSE, oreganovy olej, lapacho, extrakt z olivovych listov, uncaria tometosa, collostrum, graviola a ine.
mam problem s bruchom strasne ma picha na lavej strane okolo pupku a ked mocim bolia ma vajecniky tupou bolestou oklo pupku ma to boli ako by mi tam vrazali ihlu bola som aj na kolonoskopii tam mi napisali dg: pankolonoskopicky nalez aj ked chodim na zdravotnu doteraz neviem co to znamena povedali mi ze mam prblem s crevnou florou a odporucili mi probiotika ale nic nepomaha ani activia ani nic a v kuse ma to boli doktorka mi v nemocnici stlacila apendix ked ma vysetrovala pred zakrokom a stalacila mi apendix a skoro som vyskocila a nepovedala tie bolesti pretrvavaju a mala som aj bolesti v konecniku pred tym take ze som si nemohla ani sadnut ani sa v noci otocit jedna profka mi povedala ze to moze byt syndrom podrazdeneho creva co mi nato poviete si myslim ze ked pojdem zas ku doktorke povie ze si vymyslam a nemam ani tak cas chodit stale ku doktorke