Bolesť v ľavej časti brucha

Príspevok v téme: Bolesť v ľavej časti brucha
evička

Uz 3.deň mam bolesti na pravej strane brucha, tak ako konči rebro, nie je to ani v podbrušku, tak skôr niečo medzitym. Počas dňa mi brucho nafukne a je bolestivé. Na pohmat pocítim bolesť ale nie vzdy na tom istom mieste, čo by to môhlo byt? Bojím sa ísť k lekárovi. Zrovna pred tyzdnom mi robila obvodna lekarka preventívne krvne testy a tie boli v poriadku, to ma este brucho nebolelo. Poraďte mi prosim.

Žan

Dobrý deň, volám sa žaneta a mam už tretí deň bolesti brucha bola som na gynekolog.vyšetrení, tam mi lekár povedal, že všetko je v poriadku,aj chirurg mi vyšetroval brucho,tiež povedal, že v poriadku je brucho, neviem čo to može byt,menštruáciu som už mala a sú to podobné bolesti ako pri menštruácii, ked stlačím na pravú stranu tak ma tam dost zabolí,neviete mi poradit bola som skor na usg vyšetrení a tam mi lekárka videla žlčníkový kamienok, ale ešte si nebola istá, může to byt z toho?

zornicka73

uz asi 4 den citim na zaludku ako keby tazky kamen hoci som hladna alebo syta neviem co to moze byt, poradte prosim ,nebude to nic vazne ze?

kikusatko

Uz viac ako mesiac ma picha dole vpravo na v bruchu...tesne nad bedrami...sem tam ma takisto picha aj na lavo...a bolia ma krize a som nejaka moc unavena co to moze byt..?

jozko

V poslednom case ma boli v lavej casti brucha.Nizsie pod rebrami.Vysetrenie mi budu robit az o 2 tyzdne.. Uz pri slabom zmacknuti citim bolest.Je stale na tom istom mieste.Stravujem sa pravidelne a primerane,nefajcim.Moze to byt nasledok toho ze mam bolesti chrbtice?Ak nie tak co potom?

lucifuk300

Ja neviem Evička ja mam take iste problemi a išla som doktorke o poslala ma neurologovi,račej choť doktorke

RNG

zapaly criev a pankreasu , tiez aj zaludka mozu byt z roznych dovodov, od bakterii cez plesne a kvasne kultury az po virusy.
Zakial ti lekari presne nenajdu, co ti je, bral by som aspon nieco s co najsirsim zaberom a pri tyroche stastia by som "trafil po tme" mikrobialnu pricinu zapalu. Jogurty nie su dobry zdroj probiotik, posud len na porovnanie:
jogurty maju niekolkomilion organizmov, probioticke doplnky niekolko miliard. A plne osadene crevo ma 500 az 1000 miliard organizmov.
Protizapalove su curcumin, bromelain dumbier, boswelin a ine
Antimikrobialne su GSE, oreganovy olej, lapacho, extrakt z olivovych listov, uncaria tometosa, collostrum, graviola a ine.

skero

nasiel som si malu hrudku na lavej strane pod rebramy,neviem co si mam o tom mysliet, vedel by my niekto poradit vopred dakujem

zuzana-maser

mam problem s bruchom strasne ma picha na lavej strane okolo pupku a ked mocim bolia ma vajecniky tupou bolestou oklo pupku ma to boli ako by mi tam vrazali ihlu bola som aj na kolonoskopii tam mi napisali dg: pankolonoskopicky nalez aj ked chodim na zdravotnu doteraz neviem co to znamena povedali mi ze mam prblem s crevnou florou a odporucili mi probiotika ale nic nepomaha ani activia ani nic a v kuse ma to boli doktorka mi v nemocnici stlacila apendix ked ma vysetrovala pred zakrokom a stalacila mi apendix a skoro som vyskocila a nepovedala tie bolesti pretrvavaju a mala som aj bolesti v konecniku pred tym take ze som si nemohla ani sadnut ani sa v noci otocit jedna profka mi povedala ze to moze byt syndrom podrazdeneho creva co mi nato poviete si myslim ze ked pojdem zas ku doktorke povie ze si vymyslam a nemam ani tak cas chodit stale ku doktorke