strašná únava

Nikola0407

Asi by sme sa vôbec nemali trápiť nad tým, čo jesť a čo nie, ak to budeme jesť s mierou, nie? Aj keď ja sa snažím na to dávať pozor, ale niekedy zhreším. A potom sa utešujem tým, čo som napísala v prvej vete.

syma

no to ma podrz to mas niekde napisane??
naozaj jem malo masa a masovyvh vyrobkov
radsej vyjedam detom cukriky, nejake syry a vela tropickeho ovocia ovsene vlocky a jogurty
skusim to zmenit a dam vediet

janík

akupunktúra:1, psychické poruchy jin vznikajú z naddmerného používania cukru,medu,ovocia,ov.štiav,drog,alkoholu,ostrého korenia,mlieka,tropického ovocia a zeleniny a veľa tekutín
2, psychické poruchy jang vznikajú nadmerným jedením mäsa,živočíšnych potravín,slaných jedál,menej vody a tekutín
Záver: jesť menej jínových a viac jangových potravín
Dobrú chuť!

Nikola0704

Zaja, aj ty si nájdi osobu, ktorej by si sa zdôverila (psychológ, kamarátka, priateľ, manžel,...).
Mám podobný problém, ako vy, baby. Tiež sa na mňa s každej strany čosi sype, ale mojou bútľavou vŕbou je môj snúbenec, ktorý je v tomto (a v každom inom) smere úžasný.

zaja

syma,aj ja som casto - KAŽDY DEŇ -unavená,najradsej by som len spala a spala alebo ležala a nič nerobila!Mám plány robiť všetko,ale ked k tomu príde,som taká unavená,že nerobím nič.
Casto placem,mám pocit nenaplneného,premrhaného,neuspokojivého života.
Cítim sa osamelá,opustená,nezaujímavá....
a to sa mi veľa kamarátok zdôveruje so svojími problémami,radím im,pôsobím ako kamarátska,veselá....ale nik nevie,že som úplne vyčerpaná,ked sa usmievam,aj to ma vyčerpáva!Ale musím sa usmievať,tak to nejako vydržím a potom padám! Večeri preplačem,radšej si dám tabletku na spanie,aby som nemyslela na seba. Cez den myslím na iných, večer na seba a bojím sa tých myšlienok,lebo ma ničia!!!

Nikola0704

Syma, gratulujem ti, že si to takto (apoň dočasne) vyriešila. Držím ti palce, aby si časom psychologicku už nepotrebovala a aby si bola vyrovnaná a spokojná sama so sebou.

janík

aj tak by si mala prehodiť výhybku smerom JANG,lebo budeš často potrebovať toho psychologa-tak ako psychika ovplyvňuje telo,tak telo ovplyvňuje psychiku!!!