cawte ludia vem je tu vel atem o chudnuti ale tak v ziadnej som nenasla odpoved na svoju otazku...
ako by som si mala upravit jedalnicek aby som za 4mes schudla 20kil ked astrasnerada jem?
a cvicit nemzoem?
Ako schudnut 20kil za 4mes?
pre mna je chudnutie lahke jem 2-krat denne rano a na obed jem velmi vela ovocia a hlavne ananas pretoze ten obsahuje enzymy ktore odburavaju tuk a taktiez aj zeleninu a kazdy den spravim 1000 brusakov co je priam pre niekoho neuveritelne a pohyb a vobec nejem sladkosti iba musli tycinky a nejem ani kolace a ani na Vianoce sa nechystam inak mam 13 rokov a vazim 44 kg cmuQy
ale pozri si tu dietu s jablcnym octom - je to muka, ale za 2 tyzdne schudnes aj 10kg. ale potom treba jest nadalej zdravo, lebo jojo je isty
cau. preto si nenasla odpoved na svoju otazku, lebo to neni mozne. musis cvicit a nemozes chciet zomriet ... :) ja som schudla 14kg za 3 mesiace, sama zelenina a ziadne pecivo. vela stastia. a neplanuj si taketo blbosti ved idu vianoce
hallooo uz som tu moje icq cislo je 289 964 566 kludne napiste ak chcete. paa zatial
Pre vsetkych co neschudli a chcu:Treba jest pravidelne, 3 krat denne a je super ked si jedlo pisete, dopredu alebo spatne. Pravidelne myslim tym v presnu hodinu a rovnake davky, je jedno ci sa rozhodnete jest o 23.00 ale jecte tak potom stale. Pohyb je dolezity, ale zo zaciatku je to tazke a cloveka vaha odradi, pretoze prvy mesiac nic moc nevydno, ale potom je to super ked sa vmestite do veci velkosti L a M. Z pohybu odporucam plavanie a chodzu, teda hlavne prechadzky. Hovorim z vlastnej skusenosti tak skuste aj vy, ja som sa zacala mat radsej a uz svoje telo tak nenicim. Ahooojte
ja chudnem kilo za tyzden...a ziaden jojo efekt sa nedostavil...to mas tak niekto chudne rychlo a niekto pomaly...niekto schudne za mesaic vela a niekto malo...neda sa vobec povedat ci priberies alebo nie..ci sa jojo efekt dostavy...
mozem sa ta spytat kolko mas rokov?pretoze davas dost cudne otazky...niekto schudne za mesiac aj 6 kil a nenastane jojo efekt..niekto schudne 2 a priberie 4...ved vyskusaj a uvidis
ahojte chcem sa opytat ze kolko kil je vhodne schudnut za mesiac aby nenastal jojo efekt?moze nastat jojo efekt ak za tyzden schudnem 1kg?
pretoze viem ze cim kratky cas a menej kil tym vecsi jojo efekt...
aja05
uz tu niesi?
ahoj ajka mohla by si mi tu nechat nejaky kontakt?nemas icq? chcela by som ta pekne poprosit onejake rady o chudnuti