cawte ludia vem je tu vel atem o chudnuti ale tak v ziadnej som nenasla odpoved na svoju otazku...
ako by som si mala upravit jedalnicek aby som za 4mes schudla 20kil ked astrasnerada jem?
a cvicit nemzoem?
Ako schudnut 20kil za 4mes?
Zniz si porcie..jedz 5x denne..3x tyzdennne fitko..vysledok zaruceny..drzim palce
miro konecne niekto kto aj maka nie len pise ako by chcel schudnut bez toho aby pohol prstom alebo rozmyslal....
20 kil za 4 mesiace to je 5 kil za mesiac a priblizne 1 kilo za tyzden co nie je vobec problem schudnut aj bez cvicenia. A ak vies ako na to tak nehrozi ani jojo efekt len sa musis drzat rad ako na stranke -odkaz odstránený- . Osobne som cez tie stranky a dodrzovani pravidiel schudol 28 kil za rok ale az tak moc som si neuberal na jedle ale spravil som jednu chybu zacal som behavat bez posilovania odbural som si vecsinu svalov cim som si zavinil to, ze posledne zostatky tuku, ktore sa ma drzali nechceli ist dole, pretoze svaly palia tuky. To je to preco ludia hovoria, ze posledne kila idu pomali dole. Po pouceni z vlastnej blbosti som isiel na to inou cestou a to drahou kulturistiky. Teraz nemam problem zhodit za tyzden 2 kila cisteho tuku a zmensit pas o 3 cm. Ale to uz je ina piesen.
Hiltonka777 tak preco potom navstevujes stranky o chudnuti????
delena strava,kamaratka tak schudla sice nie 20 kil ale 10 bolo dolu a nemusela sa nejako stresovat,ta papka sa da pekne skombinovat
hiltonka777, ja ked som mala trinasť tak som mohla zjest aj prasa a nepribrala som, to sa chvališ? Je smutne ked už v tomto veku si musíš odopierať jedlo a selektovať čo zješ a čo nie.....
ani by som ti to neodporucala,potom bude velky jojo efekt..za 4 mesiace je to privela
20 za 4 mes nie je nemozne, chce to len vediet ako a velku davku odhodlania....