baby kto ide so mnou chudnut?
baby ideme nato?
ale myska, ved sa kukni lepsie na moje parametre :P som na tom horsie ako ty ;)
myska no vies na kazdom sa tir kila inak ukazuju...mohla by si aj ty prispiet k teme:je to pravda ze je to normalne?
baby chcela som sa k vam pridat s tym chudnutim ale ked to citam ake ste chuducke a este chcete schudnut tak vidim, ze ste ina kategoria nez ja.ja mam 165cm a 60 kg a to som vazila 77 par mesiacov dozadu..vy tu pisete ako bola vasa kamaratka tucnucka pri vahe 53 a ja by bola neviem aka stastna keby mam taku vahu..
hovoris presne moj jedalnicek.. aj ked mi je zle, jem.. netusim preco.. asi je to nejaka choroba do kelu.. co s tym?? ako sa ovladnut??
no ja som tyzden cvicila kalanetiku a potom som si zohnala pilates. a to cvicim skoro tyzden..ale jak som zacala cvicit tak som zacala aj viac jest..a to je ten problem...vcera som zistila ze som kilo pribrala a na stehnach a zadku 1 cm..takze ked uz som sa dala na cvicenie tak by som chcela aj stravu trosku obmedit..ale to je problem u mna pretoze jem stale aj ked nie som hladna aj kem mi je uz zle..
tak to nechudni, iba cvic :) hadam nechces vyzerat ako kost a koza.. radsej si denne najdi 30 minut na cvicenie a zamakaj si :) je kopa cvikov na brucho, tak tomu venuj 10minut, na zadok a nohy dalsich 10 a na ruky tych ostatnych :)
no moja ja ju mam vsade..cela sa trasiem..si hovorim ze som ako huspenina:)
no a preco ne fotky? :) by som chcela vidiet, kde mas tu slaninu mojaa :D
no este to! fotky?:) podla mna som akurat taka okruhla ale chcem trosku schudnut a hlavne nechcem mat slaninu...
aj tak mas maalinko.. preco chces schudnut? mas nejake fotky na nete?