baby ideme nato?

puka

no to je velmi divna dieta na ranajky kava a na obed rozok s vajickom a rajcinou??
to je pekne nezdrava dieta..a este k tomu z kavy je celulitida...

sonicka1111

no jasne mne to pomohlo...drzala som ju dva tyzdne..jedla som presne podla toho..a po dvoch tyzdnoch som mala tyky scvrknuty zaludok ze som jedla vela krat za den ale uplne malo..napr 1rozok za den..ale zjedla som ho aj na 5 alebo 6krat

sonicka1111

myska ja som tiez mala kedysi58kil..a to bolo dost na vysku163:) ale schudla som potom...neviem ci poznate tu dietu..rano kavu..na obed rozok s 2rajcinami a 2vajickami..a na veceru kuracie prsia so zeleninou..atd..

myska

lovenka tak vies podla niekoho by som tiez mala asi na vysku 165 vazit 45 . to je teda 15 kg dole..a ja by bola happy keby mam aj 55..

sonicka1111

no neviem ako..dnes sa zatial celkom drzim..rano som jedla vizivu a teraz som si dala pecene kura s ryzou..ale iba na maly tanier..z maly tanierov jem skoro dva roky..a mala som obdobie ked som jedavala aj z tych co sa davaju pod salku:) ale stacilo mi to..teraz si davam na normalny maly lebo sa mi matka smeje uz..ale tiez vyzera tak chudobnejsie(tanier)..