baby ideme nato?

katttka

Ahojte baby,ja som vyskusala IN THermo od jednej kocky co sem nedavno pisala....najprv ma zarazila cena ze 1500sk,ale vyskusala som testerove balenie-10kusov za 200SK a za 5dni mam 3kg dole,pricom mi islo 3cm z brucha, aj bokov......sa tesim,ze som konecne na nieco aj pre mna natrafila:!

podpsa

vaaaa ja ideem ale ako nato?mozem sa pokusit uz asi taky 19856.krat a co z toho bude ??NIC !!!! ako vzdy ! ja nikdy neschudnem !!!

sonicka1111

hovorte co chcete..ale tato tema nevznikla nato aby ste tu niekoho kritizovali alebo co...kazdeho osobna vec..ani ja neriesim vas..a vobec nie som ziadna bulimicka ani nic ine..keby som bola tak tak vytvorim inu temu a riesim ine veci..

fleerka

skor anorexie so zachvatovym prejedanim
samozrejme ze ta nevola anorekticka ale len hovori ze uz to tu nou zavana a lahko sa tam da sklznut

buduci golem

citujem ta:
mam 47 a vysku 163..aj ja sa cez den snazim aj to vydrzim niekedy ale pride vecer a ja som ako posadnuta..vsetko doradu.a potom som nervozna ze tolko vela jem a jem este viac potom..a potom mi sibne a prestanem jest uplne..a stale dookola..

cela sa trasiem..si hovorim ze som ako huspenina

nemusim ta poznat
ale ked tvrdis, ze si "ako posadnuta" jedlom a nasledne si "nervozna" z toho, kolko si zjedla, striedas prejedanie s nejedenim
a este si schopna tvrdit, ze pri hentej nizkej vahe si huspenina

tak to su uplne jasne symptomy bulimie