baby kto ide so mnou chudnut?
baby ideme nato?
a mozem vediet od ktorej? da sa to objednat aj cez internet? lebo nic take som nenasla
take daco by sa zislo aj mne:)
aj ja mam ten pocit..nie si sama:)
vaaaa ja ideem ale ako nato?mozem sa pokusit uz asi taky 19856.krat a co z toho bude ??NIC !!!! ako vzdy ! ja nikdy neschudnem !!!
a na svoju vahu nie som az taka chuda ako by ste si mysleli..a tie speky mam..preto som zacala cvicit
hovorte co chcete..ale tato tema nevznikla nato aby ste tu niekoho kritizovali alebo co...kazdeho osobna vec..ani ja neriesim vas..a vobec nie som ziadna bulimicka ani nic ine..keby som bola tak tak vytvorim inu temu a riesim ine veci..
skor anorexie so zachvatovym prejedanim
samozrejme ze ta nevola anorekticka ale len hovori ze uz to tu nou zavana a lahko sa tam da sklznut
citujem ta:
mam 47 a vysku 163..aj ja sa cez den snazim aj to vydrzim niekedy ale pride vecer a ja som ako posadnuta..vsetko doradu.a potom som nervozna ze tolko vela jem a jem este viac potom..a potom mi sibne a prestanem jest uplne..a stale dookola..
cela sa trasiem..si hovorim ze som ako huspenina
nemusim ta poznat
ale ked tvrdis, ze si "ako posadnuta" jedlom a nasledne si "nervozna" z toho, kolko si zjedla, striedas prejedanie s nejedenim
a este si schopna tvrdit, ze pri hentej nizkej vahe si huspenina
tak to su uplne jasne symptomy bulimie
vidim ze sa tomu vsetci vsetkemu rozumiete..ako to mozes povedat ked nikoho z nas tu nepoznas