Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pretiahnuta predkozka za zalud

plejo88

no ja mam tiez ini problem ja nemozem stiahnut predkozku vobec ja tomam uz zrostle ze tam mam ut len dierku a mam to uz mmoooooooooccc dlho a nemam odvahu stym ist dochtorovi hanbim sa a bojim..neviem ale nik mi nepomoze tadi mal bi som ist dochtorovi asi..ale to uz si hovorim asi 10 rokou a nic stoho...

noro

Ja mám stiahnutú za žalud, už skoro mesiac ,mne tak ostane bez preblémov, nechce sa vrátiť na žalud, prvé dva týždne to bolo dosť o ničom, stále taký blbý pocit, tam dolu, ale potom to nejak zmyzlo a teraz práveže je to zláštne ked ju mám na žaludi, ako kedysi.je to super, aj v sexe , hygiena ani nehovorím, trenky nesmrdia po niekoľkých hodinách, no super a priateľka je tiež veľmi rada.

stanley1

dj_which .. umna to je zas naopak.. dole ide vsetko v pohode aj ked stoji ale horsie je to ked stoji a chcem ju dat hore.. asi mam moc velky zalud abo co :D

r93p92

ked si stiahne predkozku tak ma to trofu boli a ked sa mi postavy tak mi nejde staihnut preco??mam zaist k odbornikovy??

grafik-adobe

Neboj sa prvý krat mi ju stiahla moja priateľka zľakol som sa a nechal ju tak a bolo to ked mi stál môj drobček a potom mi žaluď spuchol a bol dosť citlivy ale ide o tvoju psychiku neboj sa ja som počkal dokedy mi ochabne a s tiahol som ju naspäť ale bal som sa to asi každý prvý krat a teraz ju nosim na žaludi a ked treba stiahnem lebo je tiež citlivý a je to normalne rob tak aby ti bolo dobre a za skušku nič nedaš akurat sa niečo nove naučiš :o)

dj_which

no ja ju nosim tez stiahnutu za zalud a mne tam drzi a asi taky polrok jutak mam a fakt aj hygena lepsia aj lepsia vydrz chlapci:) a predkozka ma klzat hladko neze ked sa postavi tak zide len do polovice zaluda...ona ma zist uplne za zalud :):):)