rad by som vedel ci je tu nejaky chalan co nosi predkozku stiahnutu za zalud...
ako to vnima a ako to citi??
diky za nejake tie odpovede...
aj za tie somariny ktorych tu je viac nez dost..
:)
Pretiahnuta predkozka za zalud
Občas aj zapácha...
zido skusaj pomaly pod vlaznou vodou preťahovať...
U mňa predkožka sa dá stiahnuť dole bez problemou.Ja ju nosím na žaludi.U mňa klže hladko hore-dole....
no ja mam tiez ini problem ja nemozem stiahnut predkozku vobec ja tomam uz zrostle ze tam mam ut len dierku a mam to uz mmoooooooooccc dlho a nemam odvahu stym ist dochtorovi hanbim sa a bojim..neviem ale nik mi nepomoze tadi mal bi som ist dochtorovi asi..ale to uz si hovorim asi 10 rokou a nic stoho...
Ja mám stiahnutú za žalud, už skoro mesiac ,mne tak ostane bez preblémov, nechce sa vrátiť na žalud, prvé dva týždne to bolo dosť o ničom, stále taký blbý pocit, tam dolu, ale potom to nejak zmyzlo a teraz práveže je to zláštne ked ju mám na žaludi, ako kedysi.je to super, aj v sexe , hygiena ani nehovorím, trenky nesmrdia po niekoľkých hodinách, no super a priateľka je tiež veľmi rada.
Podívej se na: www.opinion.com.au
Z anonymního dotazníku vyplívá, že 40% ji nosí trvale stáhnutou zpět.
dj_which .. umna to je zas naopak.. dole ide vsetko v pohode aj ked stoji ale horsie je to ked stoji a chcem ju dat hore.. asi mam moc velky zalud abo co :D
Neboj sa prvý krat mi ju stiahla moja priateľka zľakol som sa a nechal ju tak a bolo to ked mi stál môj drobček a potom mi žaluď spuchol a bol dosť citlivy ale ide o tvoju psychiku neboj sa ja som počkal dokedy mi ochabne a s tiahol som ju naspäť ale bal som sa to asi každý prvý krat a teraz ju nosim na žaludi a ked treba stiahnem lebo je tiež citlivý a je to normalne rob tak aby ti bolo dobre a za skušku nič nedaš akurat sa niečo nove naučiš :o)
ako si dat zlud ide dole ked mi nestoji a ked stoji tak to potom riadne boli a nejde
no ja ju nosim tez stiahnutu za zalud a mne tam drzi a asi taky polrok jutak mam a fakt aj hygena lepsia aj lepsia vydrz chlapci:) a predkozka ma klzat hladko neze ked sa postavi tak zide len do polovice zaluda...ona ma zist uplne za zalud :):):)