Ahojte moj otco (49) dostal asi pred troma rokmi reumaticku artritidu. od vtedy sa mu stav vyrazne zlepšil ale aj tak.... nemože spraviť prudči pohyb lebo ho sekne v krýžoch. neviete prosimvas poradiť nejaku mať alebo niečo podobne čo by potom mohol robiť normalne prudčie pohybi ? poradte prosim....
Reumatická Artritída
Keď sa ku mne "nasťahovala teta artritída" zostal som v šoku. Ale dnes som pochopil, že aj s takou nepríjemnou návštevou sa dá bývať v jednom tele. A popri metotrexáte som začal užívať i rybí olej. Kúpil som ho v lekárni. Odporúčam. Skutočne sa môj stav rapídne zlepšil, už nemám bolesti a opuchy (a to nielen vďaka metotrexátu). Síce chuť oleja hádam nikoho "neosloví", ale pohyb bez bolestí fakt za to stojí. A ako dávkovať? Každé ráno pred jedlom si dám na väčšiu kávovú lyžičku "moju dávku oleja" 7x v týždni. Odporúčam všetkým. Skutočne to pomáha.
jan p.akupunktúra Ti pomôže ,vyhľadaj ju!!!
Viete mi niekto poradiť , čo pomáha na bolesti a opuchy klbov pri reumatickej artritíde?Nie také čo píšu v kniháh, ale niečo čo je už odskúšané a naozaj pomáha.Ďakujem
Kolka, to co robis na tychto strankach je neeticke a vyvolava to celkove pochybnosti aj k tvojim dalsim pristupom.
môj problém je v bolesti pliec .Nemôžem sa riadne držať držadiel v dopravných prostriedkoch MHD.Neviem si poumývať chrbat lebo nedokažem od bolesti dať ruky za chrbat.Pri prudkom pohybe je bolesť neznesitelná a až sa mi zahmlieva pred očami.Kto vie radu??.Pred piatimi rokmi som bol preliečený z vredu na dvanástorníku bez operácie.Ďakujem vopred za radi a informácie.
už som zistil... vieš nejsom na tomto fore taky zbehli
no šak ale jaky je tvoj mail?