Odišli by ste z čakárne, keby ste zistili, že vaša gynekologička je na školení a namiesto nej ordinuje pán doktor? Uprednostňujete lekárku alebo lekára alebo vám na tom nezáleží????
Gynekológ alebo gynekologička? - koho preferujete?
Rozhodne chlapa. Su jemnejsi a paradoxne sa pri nich citim uvolnenejsie ako u zeny gynekologicky.
Ja mám gyndoša muža, ale lepšie sa cítim u ženy, hlavne, keď treba prejednať nejaký intímny problém.
Ja som mala gynekologa a bol uplne o nicom, pos*al mi zdravie, ale mnoho zien si presne toho konkretneho pochvaluje...teraz mam lekarku, je to najlepsia lekarka aku poznam a vsetkym dievcatam z Kosic odkazujem, ak chcete vybornu lekarku, milu, jemnu, na ktoru sa mozete obratit s cimkolvek, na poziadanie vam napisem informacie...inak v dni, kedy neordinuje (pracuje aj v nemocnici-operuje a rodi, co mnohi lekari nerobia) ma na zastup takeho postarsieho pana doktora...este som unho nebola, ale ak by som mala problem, kludne by som sa nim dala vysetrit...myslim, ze pri zdravotnych problemoch ide vsetka hanba bokom...
Prvýkrát som bola u ženy gynekologičky, povedala som, že nikdy viac. Bolo to hrozné, dlho som sa potom bála ísť opäť na gynekológiu. Teraz chodím ku gynekológovi a je to super lekár, som spokojná.
No, ja som sa nedavno rozhodovala, pretoze som isla na prehliadku prvy krat, a vybrala som si zenu. Bolo to pre mna akosi prirodzenejsie... Ja by som asi odisla... Nie kvoli tomu, ze by to bol chlap, ale kvoli tomu, ze ak si uz vyberiem svojho gynekologa/cku, chcela by som vsetko riesit len s nou. Dost sa hanbim:)
...ja som prvýkrát bola u gynekologičky...a bolo to strašné...som povedala, že už nikdy tam nepôjdem...
...kamarátky mi vraveli, že mám ísť k jednému gynekológovi, som šla a lepšieho gynekológa a vo všeobecnosti lekára som ešte nestretla....takže u mňa jednoznačne gynekológ... :))
jednoznacne lekar u mna:-) mam mileho a vzd ypomoze,neviem si predstavit ze by ma mala vysetrovat zena.. jedine keby bola taka gynekologicka ako bola v seriali krizovatky mediciny (Lu Delgadova:-) ) ale to je utopia v skutocnosti...
veru, aj ja som chodila k zene, bola stara a prepracovana, vecne podrazdena, raz mi povedala, ze ju zo mna porazi a to som tam bola tak raz za rok. nikdy ale nikdy mi nerobila kultivaciu, ze je to drahe, ked som mala nejaky problem, tak od oka povedala, ze mi nic nie je. ale urcite nie vsetky lekarky su take
ja chodím chlapovi,bola som aj u ženy,ale nobola som spokojná,asi som bola "konkurencia"
poliewočka - vau, ty máš ale odvahu, ja by som asi nešla k priateľovmu otcovi na vyšetrenie :D
ja mám lekárku a pred tým som mala lekára a s ním mám zlú skúsenosť, preto som odišla...a v tej čakárni keby nastala taká situácia, ak by som nemala vážny problém asi by som odišla už len preto, lebo chcem veci riešiť s mojou lekárkou a nie s dalšími...