Odišli by ste z čakárne, keby ste zistili, že vaša gynekologička je na školení a namiesto nej ordinuje pán doktor? Uprednostňujete lekárku alebo lekára alebo vám na tom nezáleží????
Gynekológ alebo gynekologička? - koho preferujete?
tomu sa hovori inaac...
Ked uz niekto ziarli aj na gynekologa svojej zeny, tak tomu sa hovori chorobna ziarlivost..
rastiq: keby muži vedeli, čo im robí gynekolog so ženou... ? čo máš IQ v pásme debility ? ? ?
myslíš, že nejakú ženu vzrušuje gynekologické vyšetrenie ? ? ?
tebe statočne musíš zadrbávať...
na čom šlapeš ? ? ?
rastiq,
cize ked ty pojdes k urologovi,tak sa s tebou tvoja frajerka rozide? ty si spadol odkial ? z palmy na hlavu ????
Aká to nedôvera. Komu veríš menej, gynekológovi alebo svojej žene?
ak mi zena siahne na zenu tolerujem, ak to robi muz pri preventivke dakujem neprosim si z takeho vztahu. keby muzi videli co im robi gynekolog so zenou tak by sa im nepostavil a hladali by si inu zenu co nepotrebuje chlapa do trojuholnika.
a co ma spolocne gynekologicka s pritazlivostou?
dobra rada ak chcete zostat pritazlive pre svojho partnera najdite si gynekologicku
Alebo mam lepsi napad-napis sem tvoj nazor este raz a uvidis, ake rekacie nan budu...
Ja mam gynekologicku. Oznacila som ho, pretoze mi pripadal byt naozaj za vlasy pritiahnuty a zbytocne by tu vznikali sarvatky, lebo ver tomu, ze nenasiel by sa nikto, kto by s tebou suhlasil...avsak aj tak je to uz na adminoch, ci ho aj vymazu. A kedze ho vymazali, tak asi tiez uznali, ze to bol fakt divny nazor. Ale ved ked chces, tak im napis do Forum-pripomienky a uvidis, ako ti to vysvetlia.