ahojte...tak asi problém ktorý nás dámy trapy najviac...mykóza...tak sa chcem opýtať a prosím o radu...takže hygiena 100% používam laktacid, obrúsky na intímnu hygienu, bavlnené spodné prádlo, kúpila som si nedávno gyntimu - probiotica vag. čípky ako prevenciu....lenže používam aj tenké intimky môže byť problém v tom???preto sa mi to stále vracia???viem že tiež musím zapracovať na svojej imunite ale možu byť problémom aj tie intimky??? ďakujem
Mykóza - kvasinková infekcia
Ahoj ja mám tiež problém to vráti a nezaberá mi skoro nič vždy sa mipo nejakom čase .Teraz mám novú doktorku a ta mi doporučila nový liek volá sa enzymax .zatiaľ je to v poriadku nič sa mi nevrátilo.Skús sa na ten liek informovať mne pomohol.
tu sú spomínané potraviny, ktoré pomôžu...
www.slovakwoman.sk
Ahojte, zaujala ma ta enzymoterapia, nevedela som ze to funguje aj na taketo veci. Ja som brala enzymi na imunitu. Bola som vsak prekvapena, ked ma lekarnicka upozornila na Profizym, ze to je podvod, nemali potvrdene studie a v cechach ich po kauze stahovali z trhu. Takze bacha za co sa chystate minut peniazky.
zdravim, mne doktorka 3 roky nevedela zistit a povedat preco sa mi mykozy stale vracali, uz som stracala trpezlivost a skusala som vsetko co sa dalo. Doteraz mi najslepsie zabral wobenzym, a vyzera to ze nastalo, teda dufam. Su to enzymi, a vies to kupit bez receptu v lekarni. Po niekolko tyzdnovej kure sa mi mykozy prestali opakovat a uz mam asi rok a pol pokoj. Vyskytnu sa jedine ak som ozaj chora a beriem antibiotika, max raz do roka, co je oproti predoslemu stavu parada.
Zdravím. Pred dvoma týždňami mi doktor vypaľoval vredík z maternice a hned na to som začala užívať vaginálne tablety Polygynax, ktorými som liečila mikózu. Prestala som s nimi asi pred piatimi dňami a od vtedy mám krvavé výtoky. Menštruáciu mám mať až o 10 dní. Môže to byť ešte z toho vypaľovania? Alebo všetko dokopy? Lekár mi povedal, že krvácať budem v ten večer, nie o 2 týždne, prosím poradte mi. ďakujem =)
Candilac duo. Je to fantasticke probiotikum. Zabera velmi rychlo. Do 3. dni sa Vam ulavi. Odporucam.
presne tak, najlepsia je len cista voda, bavlnene pradlo, ziadne tangace, uplne suhlasim, a malo sladkeho, lebo kvasinky maju radi sladke...
Este by som dodala, nepouzivajte ziadne obrusku ani mydla na intimnu hygienu, ziadny laktacyd alebo spreje a podobne. Znizuje to kysle PH ktore je v posve. Uplne staci cista voda. Vyvarujte sa aj pouzivaniu vloziek, radsej tampony, ked vlozky tak urcite nie parfumovane. Spodne pradlo bavlnene. Nijake natrepane nohavice, radsej sukne hlavne v lete.
Ja som mykozami trpela asi tak 3 roky a poviem vam ze to bolo nieco strasne, neskutocne svrbenie nonstop, ked som mala dva dni pokoj tak to bolo moc. Mavala som hnusne zapachajuce vytoky, ktore mi neskutocne zneprijemnovali zivot. A nepomahalo nic, ani sprcha 3x za den, nic. Davala som si vsetky mozne cipky co mi doktor predpisal, riesila som to aj s imunologom, vsetky mozne caje, bylinky, vodicky, volnopredajne lieky, kupele a coja viem co. Potom som zacala uzivat candystop, to su probiotika, ktore mi dost pomohli, ale samozrejme ze mykozu nevyliecili. Jedneho dna sme sa aj s partnerom rozhodli ze sa objedname do Brna konkretne je to na Masarykovej univerzite kde robia rozne taketo vysetrenia aj na pohlavne choroby ale aj na mykozu. Neviem tie testy presne opisat ale robia sa nieco na zaklade DNA cize su velmi velmi podrobne a zistia vam tam takmer vsetko. Pozistovali mi tolko roznych bakterii ze som bola zhrozena, samozrejme hned mi lekar predpisal antibiotika (ktore mi moj gynekolog nikdy nechcel dat lebo "vraj" na mykozu antibiotika nie su) a odvtedy mam svaty pokoj. Takze vam odporucam vykaslite sa na slovenske zdravotnictvo a slovenskych lekarov, radsej si zaplatte poriadneho lekara resp. testy mimo Slovenska a budete mat pokoj. (neviem, mozno existuje nieco take aj na SR, ale tu som to ani neskusala) Stalo ma to sice 100€ ale tie co mate mykozu a trapite sa, tak viete ze 100€ je nic v porovnani s dennodennymi problemami ktore mykoza sposobuje. Ak chcete vediet nieco viac kludne mi napiste a mozeme pokecat este osobne. Moj mail je silvia92@post.sk
baby, ktoré s tym máte problemy skusate si daco prečítať o prekyslení tela