Mám taku otazočku. Ked pri prvom pohlavnom styku zacnem viac krvacat, je dobre aby sme to ukoncili?
Krvácanie - prvý pohlavný styk
Dobrý den, chcem sa spytať. S frajerom chceme mať sex ale neda sa mi tam dostať strasne ma to boli. viete poradiť?
chcem sa opýtať, už 4 krát som mala pohlavný styk a vôbec som nekrvácala, je to normálne? musí žena vykrvácať?
Ahojte stalo sa niečo a ja neviem s kým by som sa mala poradiť lebo sa za to strašne hanbím ... Bola som na diskotéke a opila som sa. Nepila som veľa ale kedže nepijem alkohol vôbec stačilo mi malo a bola som mimo. Polku z tej noci si vôbec nepamätám a bojím sa že som prišla o panenstvo. Ako to možem zistiť ? Panenskú blanu som nemala už predtým,krv mi žiadna netiekla a nič ma nebolí. Strašne sa bojím pretože som si moje poprvé takto nepredstavovala a bojím sa že sa to fakt stalo (niečo sa mi zdá ale bola som opitá takže sa mi to môže iba zdať) nesúďte ma hneď a prosím vás pomôžte mi :/ aké sú "príznaky" toho keď príde žena/dievča o panenstvo ??
Zdravim.
Mam taky problem. V piatok som mala svoj prvy pohlavny styk. Dalsie dva dni po tom som mala take slabe "krvacanie" a dnes som dostala menstruaciu. Mala som ju dostat az v nedelu. Je to normalne?
Kacena-uprimne-zmen svoj postoj k zivotu a svojich kamaratov. Dobri chalani existuju a mozes byt stastna, ak porozmyslas nad naozajstnymi hodnotami zivota, lebo ich mas v sebe hlboko zakorenene. Otvor oci a pozeraj sa poriadne okolo. Dufam, ze ta v sobotu neoplodnil... a ze je to len normalny vytok z nedostatocnej hygieny (nie tvojej).
najprv definuj co to podla teba je.
Ahojte chcvela by som sa spytat..mozem otehotniet z kvapocky lasky?
Môžeš ale len s tamponom ;)