Krvácanie - prvý pohlavný styk

Snežienka

Ahojte, ja som o "to" prišla tiež len pred nedávnom a mám už 18 ... asi je už takých málo :D Ale neľutujem, že som počkala. Ja osobne som na prvý krát nekrvácala vôbec a bolieť to bolelo trocha ale bolo obtiažne sa tam dostať :D Ale na druhý krát, to už išlo ako po masle, ale na počudovanie až vtedy som začala krvácať ... a krvácala som aj potom aj potom a na začiatku to tiež bolelo ... tak uvidím, ako to bude najbližšie :D Ale najlepšie je fakt nestresovať ... nemá to význam ...

Filip1985

Pošíte ža na druhý, tretí krát to už nebole. NO zaujímama kedy ste si začali sex opravdu užívať že nie že to enbolelo ale že ste si povedali wou ? Už na druhý 3 tí krá alebo až neskôr ?

marlin

Nevedeli by ste mi povedat ci sa da cez net hovorit s nejakym gynekologom???? ak ano mohli by ste mi povedat stranku??? dakujem moc:)

timejka

no ja som pri prvom styku nekrvacala a ani ma to velmi nebolelo:D stratila som panenstvo v 16 rokov a ani nelutujem je to velmi pekne a este ked toho chalana ces a lubis tak preco nie :D

emma57

vidim že tu už dlho nikto nebol,tak neviem či budem mat odpoved:)potrebovala by som pomoct už som uplne zufala..asi pred týždnom som s partnerom skusala 1x pohlavny vstyk..nič s toho nebolo lebo ma to strašne bolelo a krvacala som tak sme to nehcali tak..odvtedy mierne krvacam,viem že to može byt tým že mi čiastočne pretrhol blanu ale tak dlho?a menstruacia mi už meska više 2 týždnou ale to je u mna normálne..neviem fakt čo mám robit,či čakat alebo ist k lekarke..pomožte mi prosim..dakujem...

mircoMY33

no jasne ze ano chces si tam zavies infekciu a nezabudaj ze preco rodicia vravia ze na sex mas este cas?To krvacanie ti to dokazuje

sindy:)

no zalezi na tom, ci to naozaj chces...ci si uz na to pripravena a ako sa k tomu stavia aj tvoj partner...samozrejme, ze by mal byt velmi jemny a citlivy...ak vam krv nevadi, tak preco prestat? mna to teda dost bolelo a bolo aj tej krvi, ale som stastna, ze som to prvykrat robila s clovekom, ktoreho som milovala a stale milujem...