vadilo by vám na žene...?

Príspevok v téme: vadilo by vám na žene...?
maraa

viem ze to sem asi nepatri, ale potrebujem na tuto vec poznat nazory muzov. mam 20 rokov, stihla , vysoka tmavovlasa...no a v tom je problem...mam nadmerne ochlpenie a proste i tam kde normalna zena nie (okolo bradaviek)viem je to hrozne, odstranujem si to ale nie je to vzdy jednoduche.som z toho nestastna, bo sa nemozem oddat laske... zaujima ma ako toto vnimaju muži, vadilo by vam to moc? prejst rukou po nohe, ktora je drsnejsia nez smirglovy papier asi nie je asi nic moc, nazor ze ked ma miluje nie je co riesit, asi tiez nie je vcelku na mieste. dik za nazory

huhu1

Choď za gynekologom, nech ti spravi endokrinoklogicke vyšetrenia, ak ti ešte nerobil, možno to maš z hormonov.Veľa šťastia a nech si znova krásna :)

kamoska

Mala som jedného frajera, ktorý tvrdil, že ho strašne vzrušuje, keď má žena okolo dvorcov "zablúdené chĺpky". Každému sa páči niečo iné a každému vadí niečo iné. A je pravda, že keď Ťa chlap miluje, tak takéto blbosti fakt nerieši....a keď to vadí tebe osobne, tak nabehni do nejakej súkromnej kliniky a oni to za "patričnú odmenu" vyriešia. A to že ti pár chlapov napísalo, že fuj, tak to si fakt nevšímaj....hlavu hore, si mladá , máš život pred sebou

maraa

expres: dik za nazor, i ked ma moc nepotesil, ale chapem to. mam na teba dve otazky: kolko mas rokov ? a ty si dokonaly ?

expres

jeziis to uz co je za otazku?!samozrejme ze by to kazdemu vadilo...okamzite si to daj nejak odstranit lebo ked to chalan uwidi thak uz na teba ani nepozre...

anabelle

Ved to uz neviem, či je lacnejsia alebo nie. Mne ju doktorka predpisala, a tak ju beriem, a som spokojna. Ale mam taky pocit, ze sa rozhodovala medzi tou Diane35 a Chloe. Ale nakoniec sa rozhodla ako rozhodla, lebo Chloe nezatazuje tak strasne pečen ako Dianne. :-)

zubrienka

Este som citala raz nejaky prispevok z CR, jedna baba napisala, ze ju CHLOE v CR stoji ovela menej ako tu na Slovensku. (no, nemam to oskusane, ale urcite sa mi za tym nechce cestovat :D)

maraa

anabelle: a po akom case uzivania ti ta HAK zabrala ? to sa asi ale uz musi uzivat az do staroby bo sa to vraj vrati a mozno este horsie. ja teda neviem... ak chces napis mi aj na mail maryaa@azet.sk mozme o tych nasich chlpoch pokecat :-)