viem ze to sem asi nepatri, ale potrebujem na tuto vec poznat nazory muzov. mam 20 rokov, stihla , vysoka tmavovlasa...no a v tom je problem...mam nadmerne ochlpenie a proste i tam kde normalna zena nie (okolo bradaviek)viem je to hrozne, odstranujem si to ale nie je to vzdy jednoduche.som z toho nestastna, bo sa nemozem oddat laske... zaujima ma ako toto vnimaju muži, vadilo by vam to moc? prejst rukou po nohe, ktora je drsnejsia nez smirglovy papier asi nie je asi nic moc, nazor ze ked ma miluje nie je co riesit, asi tiez nie je vcelku na mieste. dik za nazory
vadilo by vám na žene...?
ano, vadilo by mi to
dakujem za prispevky, zaujimal ma hlavne pohlad muzov, no ozvali sa sucitiace zeny, diki. no tak ..napiste sem este daky muzi, pls
Ja som na tom podobne ako ty. Tiez si trham chlpky z prs a z pod pupka. Aj napriek tomu, ze si nohy holim dost casto, tak nie vzdy su hlladke. Ale nastastie mam priatela, ktory to toleruje a hovori mi, ze si nemusim tie nohy tak casto holit, pretoze to skodi pokozke. Cize znesie to, ked chlpy nie su vidiet a trochu ho to driape. A co sa tyka chlpkov okolo brdaviek, tak frajer ma z toho naramnu zabavu a stale ma provokuje a hlada kde mi nejaky rastie. Ale to v ramci srandy:)
expres, najlepšie je, keď každý píše za seba.
Podobne ako dzefo si myslím, že sa určite nájde chlap, ktorému to nieže nebude vadiť, ale mu to možno bude dokonca imponovať. Nuž, všelijakí sme... Ale aj tak si myslím, že sú hodnoty, ktoré sú dôležitejšie.
Priateľka sa tešila na dovolenku s manželom a tak kočky v robote napadlo, že mala mať oholené nohy /nadmerne zarastala a bola tmavá/ Na druhý deň prišla do práce s plačom, že muž jej pohrozil, že ak to spraví ešte raz, rozvedie sa s ňou! Sranda čo? Tak nemaj komplexy, ale hladaj a určite nájdeš toho pravého, ktorý to bude mať rád!
kazdemu nie, su ine veci na svete
no pomoze to navzdy. ale vzdy znici len chlp, ktory je vo faze rastu, takze sa neda na jeden raz znicit vsetko. isla som tam asi 5x, kym sa vsetko nevyhubilo. na jeden raz to stalo asi 500 sk. ja som bola donutena tam ist, lebo som si to vytrhavala pinzetou a zacali mi cierne chlpy zarastat dovnutra do prsnikov, tak som sa zlakla, lebo sa to aj zapalovalo a v tych oblastiach to nie je sranda. teraz mam pokoj
a kolko krat si tam isla zelenina?? a drahe to je? ja to chcem ties na hrud