viem ze to sem asi nepatri, ale potrebujem na tuto vec poznat nazory muzov. mam 20 rokov, stihla , vysoka tmavovlasa...no a v tom je problem...mam nadmerne ochlpenie a proste i tam kde normalna zena nie (okolo bradaviek)viem je to hrozne, odstranujem si to ale nie je to vzdy jednoduche.som z toho nestastna, bo sa nemozem oddat laske... zaujima ma ako toto vnimaju muži, vadilo by vam to moc? prejst rukou po nohe, ktora je drsnejsia nez smirglovy papier asi nie je asi nic moc, nazor ze ked ma miluje nie je co riesit, asi tiez nie je vcelku na mieste. dik za nazory
vadilo by vám na žene...?
No tak neviem či som tmava moc, ale tmavu zdravu pokožku. Dala mi HAK CHLOE, berem ju piaty mesiac, a neviem si vynachvalit. Davnejsie som sa citila dost tak akoby menejcenna, a mala som sebavedomie na nule, a to vdaka tym chlpkom. Lebo napr. na dovolenke som si musela nohy holit kazdy den, dakedy aj dvakrat za den, pretoze to hned bolo vidno. A sama vies, aka je koza podrazdena po holeni, tak ti nemusim asi vysvetlovat, ako to vypadalo. Korienky boli strasne tmave, takze aj po oholení to nevypadalo nejak dobre. Ale teraz? sama som prekvapena. Vazne. A mne na ENDO nič nezistili, az na GYNDE, ze mam aj v pravom vaječníku viacej vajíčiek, a ze to sposobuje prave to moje neziadane ochlpenie. A mimochodom mam skoro 20 :-)
anabelle: a ako sa vola ta HAK co ti dali, nie nahodou diane35 ? smiem sa este spytat kolko mas rokov a ako dlho to beres ? si tiez tmavsi fototyp ?
anabelle: dik za prispevok, no ja to samozrejme riesim aj po doktoroch ale na endokrinologii mi nezistili nic a gynekologicka mi povedala ze aj chlpy okolo bradaviek su u zien normalne (no neviem , ja takych vela nepoznam), mam to asi skor dedicne
Moja, a skusala si niekedy zistit pričinu, prečo to tak je??? Určite maš zvyšenu hladinu muzskych hormonov. Tak isto som mala aj ja.. len s tym rozdielom, ze chlpky som nemala na prsiach. Ale zato nohy som mala ochlpene dosť statočne, bola som na vyšetreniach, a zistili mi, vyššiu hladinu mužskych hormonov, nasadili mi HAK, a teraz sa citim uz konečne ako zena. Oholene nohy mi vydrzia hladke aj 2-3 dni, a navyše aj po tyzdni neholania sa, ich vobec nevidno, chlpky z pupka skoro uplne vymizli, ostali len svetle a velmi jemne. Radila by som Ti zájsť za endokrinologom, alebo gynekologom a podrobiť sa kompletnemu vyšetreniu. Viem, znie to hrozne, ale oplati sa, a budes sama sebe dakovat.. :-).. a čo sa tyka Tvojej otazky, sú chlapi, ktorím sa to páči, ktorím to nevadí, ktorí to nemajú radi, a ktorí to neznesu :-)
ak si inak kocka, tak par chlpov by mi nevadilo :-)
wies, samozrejme by to wadilo keby si cela mat sex prilezitostne , alebo podobne , ale ked ta bude dotycny lubit, tak to nebude hrat ziadnu ulohu wo wztahu , kazdy sme neaky a to ze mas nadmerne ochlpenie , tak co uz ... a je to wec nazoru , tu nenajdes riesenie...100ludi 100chuti a niekomu sa to mozno aj paci a niekomu nie...nikomu to newadi ... wies.. ale prajem wela uspechu ...
Na zarastene nohy je najlepsi depilacny pristroj (vytrhavaci). Nehrozia ziadne pocity jezka.
ano buduce golemovi by to vadilo, lebo on hlada samu dokonalost...ako to napisal v mojej teme...len aky je dokonaly on...mne by vadil uz len tou svojou akoze dokonalostou
Ja si myslim, ze muzom to vadi. Ale neviem preco mas s tym taky problem, tak si tych par chlpkov vytrhni, ved to nezaberie vela casu. Ja si ich tiez vytrhavam a uz som si zvykla. Beriem to automaticky ako napr. umyvanie zubov.