nevera

Príspevok v téme: nevera
neverny

som strasny hlupak. opity na chate som podviedol svoju snubenicu s dvoma kamaratkami. boli sme dost namol a oni ma zacali zvadzat. az sme skoncili spolu v posteli. teraz mam hrozne vycitky, milujem ju a nechcem, aby sa to niekedy dozvedela.. netusim, co mam robit. bola to strasna chyba, viem ze to uz nevratim, ale hrozne sa hambim.

anonim

neveru neuznavam,nenavidim.ale lepšie je vediet pravdu ako žit v klamstve...po nevere partnera by som mu nedokazala viac verit.spravil to raz a spravi to aj dalši krat.....mam skusenosti takže viem o čom hovorím

69

kacka79 SI CHORAAAAAAAAAAAAA!!! mozes byt rada ze ho mas a ty ho hces nechat koli sexu.. sa prosim ta ukludni co yb ine baby dali za takeho chalana co nenalieha a podobne....

kacka79

summer
jasné že pýtala,milion krát, vždy povedal to isté:je unavený. milenca tiež ľúbim ale inak lebo je tam vášeň, chce byť so mnou, u nho doma sa to prevalilo,ale ja sa neviem rozhodnúť.viem som hlúpa.

Summer

kacka 79 hmmm,mna by zaujimalo,ci napriklad nieco citis aj k tomu druhemu,teda k tomu, s ktorym spavas..a ak svojho priatela tak milujes tak mozno to ma sancu zacat odznova,ale je pravda,ze bez sexu to nie je bohvieco...?nerozpravala si sa s nim?teda nepytala si sa ,preco ten sex uz nechce?lebo rok je velmi dlha doba

kacka79

chcela by som vedieť Váš názor. podvádzam svojho partnera už dlhšiu dobu s tým istým milencom, lebo on o mňa neprejavuje absolutne žiadny záujem v oblasti sexu, rok sa ma nedotkol, starám sa o seba, vyzerám dobre, sme spolu 6 rokov inak si vo všetkom rozumieme a vyzeráme ako super pár.už sa to nedalo vydržať, stale si vymýšľal dôvody prečo dnes nie, plakala som vyhrážala sa...nič...až som prestala.priznala som sa z neverou a on chce začať odznova a inak ale ja tomu neverím, chcem sa rozísť ale on nalieha, ľúbim ho ale bez sexu nechcem byť...čo si myslte?

cocoo

pozri, mna moj priatel podviedol taktiez... velmi ho to mrzelo, ale aj tak sa mi nechcel priznat. urobil to po 2 rokoch, lebo si myslel, ze nas vztah je dostatocne silny na to, aby sme to zvladli. zo zaciatku to tak vyzeralo... no nemohla som sa na neho ani len pozriet, ked som si predstavila, ze to robil s inou zenskou a vzapati prisiel za mnou... takto nejako sa pokojne moze citit aj tvoja partnerka. ak jej to povies, budete sa trapit obaja a nemas istotu, ze to vas vztah vydrzi. no ak si to nechas pre seba, budes trpiet... ale aspon ju uchranis od bolesti... ak budes mat istotu, ze tie dve z chaty si to nechaju pre seba, nechaj si aj ty... usetris jednu dusicku od trapenia...

Diamondmia

nepovedat za predpokladu, ze aj tie dve z chaty dokazu udrzat jazyk za zubami...(uz viac ich vsak nestretavat, ani nevyhladavat)...
...ak sa priznas, tebe sa ulavi a tvojej priatelke pritazi, lebo sa bude trapit...
...a ty si pekne vstup do svedomia a nevyhladavaj podobne akcie
...svojmu manzelovi som to tiez takto povedala, ze povedat mi taku strasne krutu pravdu len v pripade, ak by to bolo nevyhnutne...napriklad: v pripade vydierania nejakej nestabilnej zenskej , pozri si film "Osudova Pritazlivost" s Glenn Close a Douglasom