som strasny hlupak. opity na chate som podviedol svoju snubenicu s dvoma kamaratkami. boli sme dost namol a oni ma zacali zvadzat. az sme skoncili spolu v posteli. teraz mam hrozne vycitky, milujem ju a nechcem, aby sa to niekedy dozvedela.. netusim, co mam robit. bola to strasna chyba, viem ze to uz nevratim, ale hrozne sa hambim.
nevera
v teme brigada dievca pise ze si to rozdala s 3 chalanmi .. chcela to aj ked ma chalana.. tu pise chalan ze bol napity a ze tie 2 ho zvadzali .. troska rozdiel .p
tak tato tema je identickou kopiou temy brigada, az na to, ze slecna to mozno tak obsirne nepopisala, ale urcite jej na nom zalezi, ak o tom niekde pise. a jej nadavate do kuriev a o nom sa tu bavite. toto ma iba utvrdzuje v presvedceni, ze napriek vsetkemu zijeme v sexisticky zalozenej spolocnosti a feministky sebou nie su len tak pre nic za nic.
typicky pristup do prdele, ked to urobi zena, je kurva, ked to urobi chlap, je to normale, len ma cusat ako hrob ... do prdele aj s vami, vsetci svojim pristupom vlastne neveru tolerujete ...
stale nechapem preco robite rozdieli medzi chalanom a babou :-p
precitajte si temu "brigada" a este raz tuto... chlapa obhajujete a na nu nadavate? samozrejme, ved chalani mozu vsetko, ze?
mily neverny, ak chces nadalej chodit po chatach bez priatelky a najebavat sa tam ako kon, rovno sa s nou rozid! nema to zmysel! viem, co hovorim. viem, co robi blby chlast s hormonmi a mozgom chalana, ked vidi zensku, vystrih...
Nepokladam neveru za normalnu! Je vsak rozdiel ak sa to niekomu stalo raz a ak to niekto robi pravidelne. Ak sa niekto pocas vztahu zamiluje, tak nech z neho odide. Ak niekto pravidelne podvadza, tak nech to ziadneho vztahu ani nejde. No ak sa to niekomu stalo raz, nech to v zivote nespravi. Vies, ono sa lahko odsudzuje. Mne sa to este nestalo, neviem to teda za takych okolnosti pochopit a dufam, ze sa mi ani nestane. Stava sa to casto a dokonca ma prekvapuje, ze aj takym o kt. by som to nikdy nepovedala. Ak jej to uz ma povedat, tak nech sa s nou ale rovno rozide, lebo to ze mu odpusti bude len jej trapenie. Jeho nebude zozierat, ze ona hlada chybu v sebe, lebo on vie, ze v nej chyba nebola. Ver tomu, ze v zivotnej praxi to zial funguje inak. Popytaj sa na to vo svojom okoli tych, co to uz maju za sebou. Ja o tom nieco viem, lebo pomaly kazda tretia osoba to uz ma z nejakej stranky za sebou...hovorim len z toho, co vidim
ninus24
sme ludia a kazdy moze obcas sklznut?
sklznut mozu iba zvierata, a nie ludia v tychto veciach. mame rozum, a preto treba rozmyslat. z tvojho prispevku usudzujem ze t pokladas asi za normalne ze partner podvedie toho druheho. naco asi myslel v tej chvili ked bol v tej posteli s kamoskami? myslis ze ho nenapadl v tej chvili aspon na sekundu ze doma ma snubenicu, ktora ho miluje a doveruje mu? toto nie je laska. a vy ho v tom len podorujete.
ide o to ze vzdy si vinu priklada ten, ktory vlastne za nic nemoze. prave preto si aj snubenica bude hladat vinu sama na sebe! a to ho bude stvat a zozierat, preto sa ponauci a nabuduce to nespravi....
Rocka, neveru si asi este nezazila. Nie je spravne ked ju bude klamat, to mas pravdu. Lenze ked sa prizna, bude ho mrziet, ze jej ublizil, no po case sa bude snazit na to zabudnut. Ale ona nie. Ak si viac da pozor na svoje zlyhanie, moze sa tomu do buducna vyvarovat. Nie je zakon, ze kto podviedol raz, bude stale i ked je to uz potom lahsie. Ale...ona sa zacne trapit, ci za to mohla aj ona, zacne vycitat aj sebe preco jej to urobil a bude to horsie. Lebo aj ked mu odpusti, bude stale v strachu ho niekam pustat, kazdu bude upodozrievat a nicit sa ziarlivostou. A v tomto pripade je lepsie radsej nevediet. Sme ludia, kazdy moze obcas sklznut, ale to odpustenie by ju podla mna znicilo.
to vyhovaranie na chlast je fakt trapne.
ber tie vycitky svedomia ako svoj trest, ak ju naozaj milujes a chces s nou zostat, tak jej to nevrav, ale takych akcii sa radsej vyvaruj, lebo keby si to robil castejsie, tak sa to k nej urcite dostane...