som strasny hlupak. opity na chate som podviedol svoju snubenicu s dvoma kamaratkami. boli sme dost namol a oni ma zacali zvadzat. az sme skoncili spolu v posteli. teraz mam hrozne vycitky, milujem ju a nechcem, aby sa to niekedy dozvedela.. netusim, co mam robit. bola to strasna chyba, viem ze to uz nevratim, ale hrozne sa hambim.
nevera
tak pridavam skusenost s neverou aj ja.. mali sme s priatelom krizu, tak sme si dali pauzu.. no a on sa zacal spravat zvlastne.. proste s babami predomnou koketoval.. alebo ho tie baby uplne opalovali.. nechapem preco, ale akurat v tom case som ho stretavala na vsetkych moznych miestach.. vysla som si s kamoskami, bol tam aj on.. atd
no a mali sme koncorocnu chatu a on mal chatu s kamosmi v tom istom chatovom komplexe, co my.. asi o tri chatky vedla.. neviem preco, ale mala som ho strasne rada.. len som si to nechcela uvedomit.. bol to prvy vazny vztah.. (odvtedy nebol ziadny hahaha-uz 2 roky :)) ale ja som nanho bola taka nastvana za tie baby, ze som ho podviedla s jeho velmi dobry kamratom.. takmer sa kvoli mne pobili a musel ich kludnit moj ucitel! on mi to chcel cele odpustit.. hovoril mi, ze by mi odpustil aj dalsieho a dalsieho.. ja som to nechapala.. ja by som ho poslala k vode a uz sa s nim ani nechcela rozpravat.. teda aspon tyzden by som ho nechcela vidiet.. a proste som si povedala, ze s takym makkysom chodit nemozem.. potrebujem pri sebe niekoho "rovnocenneho".. nie aby si dal skakat po hlave.. proste som nemohla..
tak sme sa rozisli a on sa dal na cestu alkoholom a drogami.. ale nastastie sa z toho dostal, a teraz je z neho kulturista a z nas dobri kamarati :D
no aj ja mozem pridat svoju skusenost s neverou...svojmu byvalemu priatelovi som bola tak trocha neverna hoci slo len o bozkavanie ale u mna sa pocita aj to....aa nepovedala som mu to,nechcela som to pokazit lenze stalo sa mi to este raz a uz som mu to povedala,lebo to nemalo vyznam ked dokazem nieco opakovane take spravit asi som ho nemala az natolko rada a on mi to chcel odpustit ale ja som uz tak nemohla tak bol koniec=(.....aaa s terajsim priatelom sa mi stalo to iste lenze z jeho strany,vraj ked bol opity na chate tak sa pobozkal s jeho byvalou ...vraj to ostalo len pri tom ,chcem verit....aa povedal mi to aj ze ho to strasne mrzi a ze sa to uz viac nestane...možno si poviete ze slo len o bozkavanie ze je to ine ako milovanie,ale aj tak to bolelo=(...aspon som okusila ake to je ....a popravde som rada ze mi to povedal lebo nemusela a nedozvedela by som sa to,ja som mu odpustila lebo si myslim ze kazdy si zasluzi druhu sancu ak o to fakt stoji,ale ked mam uprimne povedat casto na to myslim ze ked niekde ide ci sa to este nestane .......a s doverou je to dost biedne=(....odpustit sa moze ale nie zabudnut
ja by som neveru partnerovi odpustila, asi preto ze viem ake to je byt neverna
suhlasim s hmmmmmm...ani ja by som to nedokazala odpustit..okamzite koniec vztahu...a viem tiez na vlastnej kozi ze ked je aj clovek opity tak vie rozmyslat...to ma nikto nepresvedci..zazila som snad vsetky stupne opilosti ale aj pri tom najhorsom som vedela rozmyslat a vedela som co robim...to len uboziaci sa na to dokazu vyhovorit v takejto situacii..
no .....tak ti treba, na to sú dobré tie výčitky: aspoň ťa to potrestá a ver že ťa to ude sprevádzať celý život ak s ňou budeš lebo pri každej príloežitosti keď pojde s kamarátkami sama si budeš myslieť že robí presne to isté. a ako si to vlasten mohol sparaviť - dopustiť keď ju tak strane miliješ? hoci si bol namol to je predsa fuk
podla mna je nevera neodpustitelna, keby mna podvedie partner, nedokazala by som s nim viac byt, nie preto, ze by laska odisla, asi by ma to velmi skalmalo a poriadne by ma to bolelo a ponizilo, ale nikdy viac by som ezniesla jeho bozk ani dotyk a pri milovani yb som si predstavovala, co vsetko robil s nou, brrrrrrr. nechcem na to ani pomysliet. Nenavidim neveru a darmo s aniekto vyhovara, ze bol opity. JA som v mojich mladsich rokoch bola viac krat "opita", ale clovek aj v takomto stave vie co robi, treba sa vediet kontrolovat. A dalsia vec, mas snubenicu a ides bez nej na chatu? TAk to si ja neviem rpedstavit a to nemam snubenca,ale IBA priatela a sama bez neho by som na chatu urcite nesla. A ked ho aj tie baby zvadzali, a co pre Boha, ved ked ho bude zvadzat nejaka na ulici,alebo hoci by aj presla sexbomba naha okolo neho, tak ak svoju polovicku miluje, tak ju nepodvedie. Moze ta to mrziet, tak ti treba, lutujem ale to dievca, co je tvojou snubenicou, lebo klamstvo sa raz prevali a ty urobis bvlbost a za tvoje chrapunstvo sa ona bude 1000x viac trapit ako ty, to mi mozes verit. ja tvrdim to, ze ked clovek miluje, tak nepodvedie. A ziadne smyknutie neprichadza do uvahy. Kazdy vie rozmyslt a kto nie, nech nema vztah a nech je sam a uziva si.
u mna by nastal razny koniec keby ma priatel podviedol takto , co si tam vlastne robil na tej chate schlastany a bez snubenice? Ako sloboda by sa mala davat iba do urcitej miery a ty si ju mal chlapce asi privela!!! CHUDERKA A TAK TI ASI VERILA!!! Inak by ti tolko slobody nedavala - HANBI SA PRASA!
ja tym nechcem povedat ze baby su kurvy a chalani v poho .:P len chcem povedat ze keby to ta baba v teme "brigada" napise aspon tak ze ju to mrzi a ze to lutuje tak by to ludia az tak mozno nebrali .. tu napisal chalan ze ho to mrzi a ze to lutuje atd.. keby napise ze jou uzil som si to jak pes tak tu tuez to iste pisu co o tej babe v brigade :P
ale hovno. nevies, ci bola triezva, alebo nie, a urcite sa po nich len tak nevrhla ... to znamena, ze je v pohode, ked si ozrata podjebem chlapa, len pre to, ked ma bude niekto ustavicne dobijat. ved by sa to stalo iba raz ... a bolo by to iba o sexe, kedze toho svojho milujem...