poradte mi,prosim.Od jesene do jary mi býva večer ked zalahnem neuveritelna zima!!A to mam na sebe 2pyzama,vestu alebo hrubý sveter,ponozky,pozakryvana paplonom a zaroven v spacaku!A aj tak ma poriadne drgoli!!Mam stres z chvile ked mam zalahnut!A pocit,ze rano sa zobudim a bude zo mna kus ladu!!Za rady dakujem!
P.S len neradte,ze si mam zohnat chlapa do postele.takych rad mam vela
veľka zima
ľudia, akupunktúru som neskúsila,ale mám známu lekárku,kt.to robí.Pojdem sa spýtať.
V zime mám hlavne ruky až MODRÉ a BIELE ako sklo! Plačem od bolesti a to mám dvojo rukavíc!! Lekárka ma s tým posiela na CIEVNE + REUMATOLÓGIU + NEUROLÓGIU.
vraj tieto 3 vyšetrenia mám absolvovať, lebo problém môže byť v jednom z týchto možností.Ale na moju otázku,či sa to dá vyliečiť iba pokrčila plecami a povedala,že nemusí.
Myslíte,že ak sa to bude dať liečiť potom prejde aj tá večerná zima?
Skúsila si magnezium ?
Podľa mňa to bude preto aj ked to už bolo spomenuté neprekrvenie končatín ten istý problém mám aj ja.
počula som,že aj obličky maju vplyv na to,či je teplo alebo zima.
Je to dobrá informácia?
Diky Janik, este som si zatial nic konkretne nezistovala iba koketujem s tou myslienkou, ked tie ihly su mi neni moc sympaticke :(
cica-akupunktúra-možno aj po jednom sedení by chlad zmizol,ale myslím si ,že by bolo treba viac sedení,ide o to ,aby organizmus vyrábal viac tepla a to už aj preto,že všetok pohyb (krv ,tekutiny...)sú hnané teplom a aj odolnosť organizmu je väčšia (nachladnutia,chríky atď)
Nuž, neviem,či som ti pomôhol,či máš kde zohňať akupunktúru
mne je tiez stale zima
je to zasluha nizkeho tlaku, pretoze vtedy su neni dobre prekrvene koncatiny, prejavuje sa to hlavne stale studenymi nohami a rukami, moja doktorka mi odporucila gynkoprim a striedave sprhy noh studenou a teplou vodou tak ako pisala zanocka72 takze prajem vela tepla