ahojte..zacala som sa zaujimat o tento pojem,pretoze,hoci moj priatel nesuhlasi s nazormy svojej matky a nie je v jeho ociach ta najlepsia,ako to tnto pojem definuje..stale nejak podvedome robi to,co chce ona,stale s ohladom na nu...co je pekne,kym to nie je na ukor nasho vztahu,a zacina to byt dost casto na ukor a v zasadnych veciach...a obcas mi pride byt dost neschopny v beznych veciach,alebo mozno ich aj vie robit,ale nestara sa o to...mam z toho riadne nervy,lebo citim,ze som na neviem kolkom mieste...chce sa teda opytat,ci vie niekto preesne znaky oidipovskeho komplexu,aj ked chlap napriklad az tak neinklinuje k matke,ale skor myslim, nejake prejavy, ako kvoli takejto vychove potom kona v beznom zivote,ako rozmysla,preco....dakujem...
OIDIPOVSKY KOMPLEX .... ?
prosim ta nepoznas ju...aj slanina jej vypadla z horcicou na parepet...aj aj....jaj keby si vedela ,co uz nam tu ona navystrajala...raz by nas boli podpalili spakom...
ja som naprosto kludna...lebo viem ,ze len sebe poskodim...na to som uz davno prisla,aj sama...:0))))........
Ale v noci je vsetko viacej pocut,mozno preto sa ti zda,ze jak keby naschval buchotala..
...sak ja sa nerozculujem...prosim ta...len ti to pisem..ty ma vidis,alebo co?
Maria,nerozculuj sa,len sama sebe robis zle s tym stresom.. :(
radana...ale ona nie len dupoce...ona schvalne niecim pleska...trepe..rozumies...ako ked si vybyja nervi,alebo neviem je to take zvlastne buchanie,to by si mala niekedy u nas byt...
....ja pouzivam stuple,ale mne uz ani toto nepomoze,ale najhorsie na tom je, ze chodi po meste a po panelaku roznasa drby,ze ona nic ona muzikant...a uz ju mam dost inteligentka...a presne neviem kedy spi...to nechapem tiez,len vymysla sprostosti ako cloveku urobit zle...po nociach...:0((...:0))))....
A tak my uz sme na to zvyknuti,takze to dupotanie uz nejak ani nevnimame.Len ked zacnu okolo 11-tej dupat,hovorime,ze no,kobylky su uz doma..A tak dupu aj do druhej-tretej v noci a o piatej nanovo.Takze neviem kedy spia..
...tak uz to mam tiez povybavovano...
...radana..KOBYLKA...je pre nu nezne slovo...ona mi pripomina SLONA/HOCI NIE JE TUCNA/
.....LENZE ONA MI UZ TOLKO NAVYVADZALA SA...ZE JU MAM PLNE ZUBY...BOLA SOM NA BYTOVOM,KOLI TOM,LEBO TO TRVA NENORMALNE DLHO A KED TO NEPOMOZE POJDEM DALEJ...UZ JEJ MAM LNE ZUBY...A ASI SI VYMENOM SPALNU...
Maria,to aj my mame takych vrchnych susedov,volame ich KOBYLKY.Cely den nic a skoro rano a neskoro v noci skacu jak tie kobylky..