Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

spolubojovnicka

lama009

ahoj, bambina
ja mam 17 rokov, 166cm, 62kg a tiez by som chcela tych 10-12 kg schudnut.. nech si kazdy hovori co chce, predsa len to ciselko na vahe, ze pod 55 je uzasny pocit :) proste tych 50-52 by som chcela mat..
ale neviem, ako zmenit stravu.. ja ked varim, musim varit aj pre svoju malu sestru, tak si neviem predstavit, zeby som jej dala iba nejaku zeleninu na obed.. takze ja to budem musiet spravit tak, ze budem jest vsetko, ale v mikro porciach.. a chcem cvicit, ale neviem si na to najst cas.. do takej 5-6 p.m. nemozem, pretoze sa staram o sestru a potom som z nej uz unavena a chcem si trocha oddychnut, tak proste neprekonam sa a necvicim.. neviem, ci vstavat o hodinu skor a ist behat alebo aerobik a dvd-cku.. co poviete? ale neviem, ci na lacno by som to dala.. a posilnovacie cviky obcas cvicievam.. ked len tak lezim pred telkou, tak ma obcas napadne ze "aha, mozem kukat aj sa hybat :)"
no neviem, ci takymto sposobom schudnem za rychly cas.. a este bude sk. rok.. som zvedavaa :)

xtinka

bambina,prepac..toto nepatrilo tebe :))..uz mi sibe :))..ale inak hej,to je najhorsie..aj ja som sa zvykla po nociach napchavat..a vsetko sa odrazilo :(..ale dobre,ze ta to takto vyburcovala...dufam,ze sa ti bude darit :)

xtinka

no tak hlavna je snaha :)..a na solave sa skus krotit :)..ale myslim,ze ked ejden den "zlyhas" tak sa nic nedeje :)

bambina22

xtinka..ani sama neviem.rozisla som sa s priatelom po par rokoch, potom som odisla do zahranicia a tam sa to na mna vsetko prilepilo.cez den som nejedavala a jedla som v noci.pretoze som mala taku pracu.viem, ze si za to mozem sama, ale teraz mam konecne cas a chut zmenit tie navyky pretoze som dost ,,nasrata,,:)

xtinka

a to si tak prudko pribrala??..ale inak aj ja..drzala som si vahu vzdy okolo 60kg a teraz??...68??..hrozne.chcem spat svoju povodnu vahu,takzwe sa na to chudnutie dam s tebou :)...a samozrejme..myslim,ze kazdy rozumny clovek si vie zvazit klady aj zapory...takze je to kazdeho osobna vec

bambina22

xtinka ,ved presne to si myslim aj ja.viem ake vyhody a nevyhody ma rychle chudnutie a aj cez to vsetko som sa na to dala..dovod?jednoducho uz toho mam plne zuby.nechcem takto vyzerat ked som si drzala vahu takych 56 bola som spokojna sama so sebou.

xtinka

a prezradis aj,preco to chces takto rychlo?..ja si myslim,ze je to kazdeho osobna vec,takze si ostanych nevsimaj :)..aj ja potrebujem schudnut..asi takych 8kg

bambina22

xtinka.co najrychlejsie.za par tyzdnov,aj ked viem ze to neni zdrave a obuje sa do mna teraz vela ludi, ale potrebujem to