Už som snáď skúsil všetko. Najprv pár vyražiek, ktoré rýchlo zmizli, ale teraz mám celú tvár dovyražkanú, ale nie tak, že vyrážky vytrčajú, ale je tam taká červená pokožka. Večer je to však horšie. Vyrážky už aj vytrčaju. Použil som už všetko. Najprv som nabehol ku kožnej, tak mi dala dajaku somarinu, že Zynerit, to mi však prd pomohlo. Tak som kupil od avonu hlbkovy čistiaci gel, ale ani to nemá význam. Gél aplikujem ráno a večer a ráno mám len trošku červené na pokožke, kde boli včera vyrážky. Ale večer je to zase oničom. Po hlbkovo čistiacom geli použijem ešte alpu, ale to vôbec nemá význam. Neexistuje niečo na prírodnej báze (napr. ako brezová voda na lupiny)?
Nezničitelné akné
Krasu nasej pokozky uplne najviac ovplyvnuje to, co pravidelne konzumujeme. Ak je uz organizmus pretazeny a nezvlada nestiha sa detoxikovat prostrednictvom dalsiu pracu namahy prevezme pokozka, ktora sa snazi pomoct a stava sa nastrojom vylucovanie skodlivin z tela.
Ak sa chce zbavit akne, je potrebne ocistovat sa nielen zvonku, ale este viac zvnutra. Jednu ucinnu dietu na vycistenie pleti som dnes citala na -odkaz odstránený-
Su 2 precistovacie dni kazdy druhy tyzden a mne to skvele fungovalo.
ak nepomohlo nic skuste vyskusat kozmetiku s aloe, prip. skuste pit aloe aj ja som mala problemy, ale po piti aloe mni to preslo (nie je to ale okamzita zalezistost, ale do 4 mesiacov po kazdodennom uzivani, z akne nezostalo nic... ak chcete mozem vam poslat kontakt na jednu pani, ktora mi to odporucila alebo jej napiste na e-mail niali@azet.sk a ona sa Vam ozve...
no ak vam mozem poradit, najlepsi liek na akne je trpezlivost :) akne vam zmizne, ked sa vam ukludnia hormony, a "vyrastiete" z puberty. vidim to sama na sebe (20 rokov mam), asi pred pol rokom som este mala akne, a teraz nic, ani jedna jedina vyrazka a to sa mi upravilo vazne skoro "zo dna na den", aj ked to bol pol rok, ale napriklad teraz mam aj pravidelny menzes, nevypadavju mi vlasy, plet je pekna, cista cize na tom asi nieco bude. kremy, vodicky a gely akne nevyliecia, mozu ho zlepsit, pravdaze je potrebne si plet cistit. mne osobne zklepsilo akne, ked som prestala pouzivat pripravky na aknoznu plet, a presla som na pripravky na citlivu plet. velmi vyrazne mi pomohlo ked som si tak 4x za ned navlhcila tvar termalnou vodou v spreji od Vichy, a krem som tiez pouzivala od vichy, nejaky velmy hydratacny, pre citlivu plet uz co to bolo. a taktiez kazdy den na slniecku, aspon 5 minut, a co najmenej make upu :) jasne ze na kazdeho to posobi inak, ale mne pomohlo toto :P a teraz v lete ked idete na kupalisko alebo k moru, nech mate akekolvek akne, nedavajte si make up, ono vam to pekne tie vyrazky ako keby " vypali" alebo ako to mam nazvat :)
Eucerin som si vypýtala ako vzorku v lekárni a za 2 dni používania sa mi pleť veľmi zlepšila! /klop klop/. Zmizlo mi začervenanie na lícach, celkovo je pleť ukľudnená, taká lepšia:) určite si kúpim gel aj krém:)
zdravim,, tak najprv: prosim nedajte sa nahovorit na roaacutan, ci ako sa to pise,,je to strasne svinstvo,, napr. v starobe vas caka reuma, pri otehotneni sa vam moze narodit s velkou pravdepodobnostou postihnute dieta - viem ze sa kvoli tomu berie antikoncepcia-ale hovori to o niecom, ak ten "liek" dokaze takto ublizit plodu, preco si myslite ze vam sa nemoze nic stat,, dalej..uz nikdy v zivote nebudete moct darovat krv!!! nidky v zivote! ak vam nahodou doktor povedal, ze po mesiaci po ukonceni liecby je to mozne- tak vam klamal.. a je toho este strasne vela, co sposobuje ten zaruceny vynalez,,a povedala by som ze to mate tak narovnako s antikoncepciou-myslim navrat akne.. niekomu pomoze a ma nadhernu plet po zvysok zivota a niekto sa potesi paru mesiacov, zvykne si na to ze sa rano nemusi malovat, ze naplno moze objat priatela a nemusi sa pritom bat, ze jeho tricko zostane cele od majkapu a zvykne si na kopu inych skvelych veci,, a potom,, po vysadeni,, sa mu akne vrati spat,,prosim neberte tie tabletky.
..moj nazor,,od coho zavisi akne? od lekara:) od vasho obvodneho lekara:),ma viaceho moznosti,, napr vas moze poslat ku koznej, ktora moze vas problem odstanit a je to,, ale ak sa to taha prilis dlho a vas nekonecne pecie tvar, supete sa, priam horite a vysledok nie je ziadny ,, tak radim znovu navstivit obvodneho,, teda takto pre zaciatok sa objednajte u obvodneho lekara na vyter z hrdla a nosa-- ci nemate streptokoky,, ak ano vas lekar uz vie ako postupovat,, potom kozna, a ak nic ,, tak susajte dalej,, moze to byt ,, a velmi casto sa to stava,, ze je to problem traviaceho traktu, takze gastro,,tiez to moze byt problem hormonalny,, alebo,, neviem..:)hlavne je,, a v tom je uspech,, aby ste donutili svojho obvodneho lekara konat,,aby bol on ten iniciativny a nie vy,, ved ma predsa roky studia, musi vediet co s cim suvisi:)..
..a este moje osobne rady:).. aj pouzivate majkap. hned ako sa vratite domov majkap dole, hned! nech si pokozka dycha, velmi podstatne je aby bola plet cista,,takze cistit cistit cistit:D,, ale nie drasticky:)..ja napr, pouzivam pletovu vodu AB nieco na g.. minule mi sice kamaratka spominala ze to nie je dobre..ale mne to pomaha..niekedy aj len tak zbehnem pocas dna do kupelne nastriekam na vat. tampon a precistim si tvar..
tiez su rozdielne nazory na peeling,,na pravdu povediac, citala som clanok ktory ho zatracuje a odporuca morsku sol,,vyskusala som: zlepsenie bolo urcete.hoci.. teraz pouzivam peeling-ale dala som za neho velke peniazky,,
tiez su rozne nazory na cistenie pleti a vytlacanie vyrazok//podla mna ako chcete nieco vycistit ked je to upchate?.. ale odporucam kozmeticku,,a tiez sa casto pise ze vytlacat iba zrele vyrazky--lehko sa to povie--ale pravda,,vsetci strasia jazvickami,,ja som si povedala, ze sak sa zahoji,,no to nie su len jazvy;ostavu aj flaky;a to neprajem nikomu..
a este o strave by som chcela> mne pomohlo to ze som si davala pozor.. niekto pisal o zaludku a stavach,,ide o to, ze ak zaludok nema co robit tak zacne robit hluposti,, a produkuje prave tie kysle zlazy;radim jest kazde tri hodinky +- pol hod.. a nic tazke a vyprazane mastne prilis horuce..
musim uz koncit,, tak vela stastia..vsetko zalezi len od vas!!!
EUCERIN DermoPURIFYER Hĺbkovo čistiaci gél 200ml poznáte to niekto?
No ja som bol u gastroenterologa to je vysetrenie zaludka (troska neprijemne ale v pohode sa to da :) a ze mam nejako zaludok podrazdeny kyselinami a ze to moze mat suvislost s kvalitou pleti Odvtedy pijem 1 mineralku fatru denne, kt. ma opacny cize zasadity ucinok. Urcite mi pomohla na plet. Ale mozno je to aj tym zyneritom neviem mam ho uz druhy krat prvy krat som ho mal pred rokom a nezabral a teraz zabral tak neviem ci zynerit ci mineralka, ale kazdopadne verim tomu, ze zaludok a travenie ma vplyv na cely nas organizmus. Zynerit uzivam 3. mesiac a zlepsenie o 90%. Drzim vsetkym palce. No a to pitie tej fatry je tiez dlhodoba zalezitost ale je velmi zdrava pre ludsky organizmus len skoda ze dost draha.
jaja: kam chodis ku koznej lekartke?
lebo hladam nejaku v Bratislave.