Mary Kay?

lenkaaa23

Viete mi niekto prosím poradiť od akého veku sa dajú používať krémy a celkovo všetky prípravky mary kay?Mám 24 a mastnú pleť.

tesinka

Mirka 23 s tym s tebou suhlasim Avon a Oriflame je o nicom , je to sama chemia, co si ludia ani neuvedomuju co si davaju na sebe ale zase cena vyrobku hovori za vsetko.
Na Mary Kay nic zle nemozem povedat,lebo mna tato kozmetika zbavila dlhorocnych problemoch, neprisiel zazrak od razu ale za dva tri mesiace sa mi zmenila plet na nepoznanie. A uz by som ju za nic ine nevymenila. A tak isto ich dekorativnu kozmetiku. Ja som okrem tienov Loreal ktore stali 500,00 nemohla dat nikdy ziadne ine na seba lebo mi drazdili oci, a s tymito nemam absolutny problem.

mirka 23

Jancecka, kozmetika sa posudzuje podľa toho, z čoho je zložená. Aká zložka je na prvom mieste, tej je najviac a takto to ide postupne. Ja mám na svojej na treťom mieste Echinaceu, na štvrtom aloe, na prvom je voda, takže to nie je chémia. Ale každý nech si používa čo chce a oplatí sa pozrieť na zloženie na obale.

mirka 23

Tesinka, keby som mala skúšať Avon, Oriflame a na to Mary Kay, tak mám bodkovaný a zničený ksicht. Človek nemôže skúšať každú kozmetiku, lebo je toho veľa a veľa je nekvalitnej a drahej kozmetiky.