Máte niekto skúsenosti s touto kozmetikou? (najmä pleťová a dekoratívna kozmetika) ďakujem
Mary Kay?
ja by som si chcela kúpiť kozmetiku MARY KAY. Mohli by ste mi niekto napisať aké je zloženie napr. denného krému, čo obsahuje? Ďakujem.
Ahojte a mohli by ste mi poradiť ktoré výrobky konkrétne by som si mala kupiť na problematicku pleť a má táto kozmetika aj makeup na takuto pleť? ďakujem
ja len chcem poznamenat, ze prave som sa pozrela na mojom pracovnom stole na zlozenie nechtikovej indulony a tam je tiez na prvom mieste voda, na tretom Calendula officinalis extract a na stvrtom Cera alba, a toto nie je prirodna kozmetika, takze asi tolko.
fialka 00,hlavne ze ty vystupujes pod roznymi nickmi.Vyryvanie ti ide.Cim to asi je,ze pod nickom fialka 00 si vystupila len v tejto teme a v teme naliehava vyzva..V inych temach-ine nicky.preco to asi tak je?
ahojte, mám 23 rokov a problém s akné a mastnou pleťou...jediná kozmetika, ktorá mi pomohla bola Mary kay, ide o to že žiadnu kozmetiku v obchode ti nedá nik vyskúšať vždy ju musíš kúpiť a potom hádzať do koša. U Mary kay je to tak , že pred kúpou si kozmetiku najskôr vyskúšaš a tým vidíš výsledky ako ta pleť reaguje. Ja som po prvej aplikácia bola tak unesená touto značkou, že som si hneď kúpila celú sadu... akné mi nezmizlo hneď ale po 3 mesiacoch každodenného používania. Mastnú pleť mávam už len v lete a to vďaka tejto squelej kozmetika. Takže odporúčam!!!