Mary Kay?

janinka1212

ja by som si chcela kúpiť kozmetiku MARY KAY. Mohli by ste mi niekto napisať aké je zloženie napr. denného krému, čo obsahuje? Ďakujem.

tinkaa99

Ahojte a mohli by ste mi poradiť ktoré výrobky konkrétne by som si mala kupiť na problematicku pleť a má táto kozmetika aj makeup na takuto pleť? ďakujem

gabra

Kozmetiku Mary Kay používam už viac ako pol roka a takú pleť akú mám teraz som dlho nemala. Ja som úplne spokojná - priam nadšená a to aj moje kamošky.

katty081

ja len chcem poznamenat, ze prave som sa pozrela na mojom pracovnom stole na zlozenie nechtikovej indulony a tam je tiez na prvom mieste voda, na tretom Calendula officinalis extract a na stvrtom Cera alba, a toto nie je prirodna kozmetika, takze asi tolko.

radana

fialka 00,hlavne ze ty vystupujes pod roznymi nickmi.Vyryvanie ti ide.Cim to asi je,ze pod nickom fialka 00 si vystupila len v tejto teme a v teme naliehava vyzva..V inych temach-ine nicky.preco to asi tak je?

fialka 00

Tak to je sila, ty si myslíš že ti niekto uverí tie tri mená? Nahanas tu biznis Lucik, alebo ako sa to vlastne volas. A myslis ze ti niekto uveri ze Mary Kay je super, ked nizsie je kopu nespokojnych zakaznicok a zrazu sa tu po dlhom case objavili tri velmi spokojne damy. Si fakt naivna.

lucik

robim kozm.poradkynu Mary Kay uz 4 roky, je vyborna, skutocne zlepsuje plet, mame vyborny servis, mozete si vyskusat cokolvek sa vam zapaci a nemusite si to hned kupit. Dekorativka je vynikajuca, dlho vydrzi... Nic ine okrem tejto znacky nepouzivam, nie je dovod.

lucifukaa

Ahojte! mne vyliecila MK velmi silne lisaje, nakoniec som sa zaregistrovala stala samoodberatelkou, mam kozmetiku ta super cenu a este si ju zacali odo mna kupovat kamosky, lebo aj oni chcu byt pekne a som uz aj poradkyna, ked potrebujete poradit:) rada to urobim:)

maťa

ahojte, mám 23 rokov a problém s akné a mastnou pleťou...jediná kozmetika, ktorá mi pomohla bola Mary kay, ide o to že žiadnu kozmetiku v obchode ti nedá nik vyskúšať vždy ju musíš kúpiť a potom hádzať do koša. U Mary kay je to tak , že pred kúpou si kozmetiku najskôr vyskúšaš a tým vidíš výsledky ako ta pleť reaguje. Ja som po prvej aplikácia bola tak unesená touto značkou, že som si hneď kúpila celú sadu... akné mi nezmizlo hneď ale po 3 mesiacoch každodenného používania. Mastnú pleť mávam už len v lete a to vďaka tejto squelej kozmetika. Takže odporúčam!!!