Máte niekto skúsenosti s touto kozmetikou? (najmä pleťová a dekoratívna kozmetika) ďakujem
Mary Kay?
DeliciousNR : to ako čo si tým tvojim príspevkom chcela povedať??? že každá, ktorá sa nepatle Mary Kay kozmetikou automaticky používa vodu, mydlo a indulonu?????
s Mary Kay nemám osobne skúsenosti, bola som na jednom sedení u kamošky ktorá s tým robí, ako fajn poobedie, ale to je asi tak všetko... akurát s dekoratívkou mám skúsenosť, líčila ma ňou na stužkovú, pekné tiene, aj ostatné prípravky, ale ako, vystačím si aj s lacnejšími...
a to je riadna blbosť, že pleť sa po používaní kvalitnej kozmetiky má vyhádzať... :D dávno som sa tak nezasmiala...
zdravim..chcem prispiet so svojimi skusenostami s kozmetikou Mary kay.. problemy s akne som mala iba v puberte, nikdy som problematicku plet nemala. V decembri 2009 som zacala pouzivat Mary kay sadu, vcistiaci krem, tonikum + krem.. po 2 tyzdnoch som sa vyhadzala.. pripisovala som to, ako je tu uz vyssie spomenute, precistovaniu pleti a tak som kozmetiku pouzivala nadalej (6 mesiacov). Vyhadzovala som sa nadalej, ale este stale som si myslela, ze sa mi plet precistuje ( vyrazky boli bolestive navrete pupaky). Kedze je tato kozmetika "ospevovana" som si jednoducho nepripustila, ze mi moze skodit.
Po 6 mesiacoch pouzivania som stretla kamaratku, ktoru poznam odmalicka. Plet mala vzdy ako male dieta (bez problemov v puberte!!). Po diskusii o mojom probleme som sa od nej o tejto "uzasnej kozmetike" dozvedela, ze taktiez kozmetiku pouzivala, a jej bezproblemova plet sa zmenila na cely rok na problemovu. Trvalo jej rok, kym sa jej plet dostala do povodneho stavu.. A nepocula tento problem od jednej znamej..
Na margo toho este dnes mam s pletou problemy (doteraz som za cely zivot take nemala) a nepouzivam tuto kozmetiku uz 5 mesiacov. Budem musiet na specialne vysetrenia, a neviem kolko ma este "MARY KAY" vyjde penazi,kedze za samotnu kozmetiku som dala 100 €.
No tak jedna vec pre hany. Pokial si sa ešte nedozvedela, MK je zakázané takto predávať. A tie ktoré ste takto dopadli. U nás je 100 % spokojnosť klientov. Čo znamená, necháte si prvé 2 týždne krabičku a keď vám prípravky uškodia vrátia sa vám peniaze alebo vymenia prípravky. A pre tie ktoré sa údajne vysypali. Nemyslím si že každá sa vysypala preto že jej kozmetika nesadla. Podľa mňa ste boli zvyknuté na vodu, mydlo a indulonu krém a aj to raz za týždeň. Keď sa pleť začína čistiť pravidelne ráno aj večer je normálne že sa vyhádžete ale pochybujem že sú to také extrémy ako tvrdíte. Pleť sa tým pádom čistí rýchlejšie, čo znamená že keby ste každá z vás počkali ešte aspoň týždeň, uvideli by ste že to tak nie je. Ale tak MK nie je pre každého to uznávam nie každému sedí. Ale to neznamená že nie je kvalitná. Tie ktoré chcete si pokojne kúpte prvý krém z drogérky ktorý je najlacnejší. Ale budete mať k nemu aj servis? Budete mať ženu ktorá sa o vás stará a zisťuje ako vám fungujú prípravky a či ich viete správne používať?
Na jar som si kúpila tú vašu kozmetiku - Vyhodila som toľko peňazí za ňu!!!! neviem, či používate iné vzorky, alebo čo sa stalo, ale keď som ju skúšala, ok - a potom som sa z nej tak vyhodila, že ma kožná lekárka dávala dohromady 3 mesiace.
Teraz používam aa kozmetiku, je oveľa lacnejšia a oveľa lepšia.
no neviem ci Mary Kay je zrovna prirodna kozmetika.. ale zatial JEDINA z ktorej som sa vyhadzala...bola som na kozmetike a pani kometicka mi odporucila ocny krem a napatlala mi ho pod oci... spravili sa mi take cervene vyrazky a fliaciky.. no strach... ale masku vyskusam, ostatneho sa nedotknem..uvidim co to bude zac..
dobry den damy ak mate skusenosti s dekorativnu konzmetiku mary kay mam v ponuke kazetu kt. obsahuje 11ocnych tienov, tuhy mineralny puder, k tomu darujem odlicovacie obrusky na tvar tasku mary kay a tycinku na pery redukujucu vrasky za 60 eur je to omnoho nizsia cena ako by ste kupili u kozmetickej poradkyne. v pripade zaujmu poslem foto
No bohužiaľ musím sa pridať k tým čo na kozmetiku Mary Kay zareagovali veľmi citlivo,mala som červené fliačiky po tvári a tak ten test u mňa nedopadol dobre. Každému vyhovuje niečo iné,máme rôzne fototypy pleti.
Ja som bola kozmetikou MK nalicena na svadbe, vydavala som sa pred tyzdnom. Bola som velmi spokojna, mam dost mastnu plet, ale pri tejto kozmetike som vydrzala nelesknut sa ovela dlhsie. Poradkyna / vizazistka mi aj dala domov vyskusat masku. Pocula som uz predtym vela pozitivnych reakcii na tuto kozmetiku, tak som sa rozhodla si ju kupit. teda vlastne bolo to moj svadoby dar od sestry, kupila som si celu sadu a aj nejake veci navyse, tak sa chystam vyskusat, co to spravi a potom vam napisem moje skusenosti. len este chcem vypouzivat to co mam teraz, skoro cele balenie biodermy a potom prejdem na MK. Moja plet je dost citliva, problematicka, mastna, so sklonom k akne, tak dufam, ze mi konecne nieco sadne, lebo mam problem najst si nieco vhodne. Good luck to me :-)
mne mary kay absolutne nesadla vyhodila som az 100eur za mary kay ktora mi moju plet ovela zhorsila....takze ja sa nepridam k nazoru ze mary kay je super a taktiez viem ze vela ludom prave mary kay nesadla ...
bashka79 - musím reagovať na Tvoj príspevok s ktorým som nespokojná...Taktiež mám citlivú pleť a vyskúšala som obrovské množstvo značiek na moju pleť a Mary Kay je jediná, na ktorú nemôžem dopustiť a iné krémy ani nechcem vidieť, boli to len vyhodené peniaze. Po nanesení MK mám tak jemnú pleť a žiadne štípanie a rezanie na pleti a čo sa týka zloženia výrobkov, na každej krabičke je presné zloženie a v príbalovom letáku aj detailné použitie!