cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?
Prvy sex - ako nato ked to boli?
ako na prvi sex ked ju to boli
Chcem sa spýtať či aj chlap citi bolest pri prvom sexe :))
lubinko, naozaj sa radsej venuj skole...TY este nie si pripraveny na sex. Mozno mas pipik medzi nohami, ale rozum na to sex nemas este. Rozumiem, ze je to v tvojom veku velmi tazke ovladat myslieky na sex, ale to sa normalne da. Uvedom si, ze si este sam dieta, ktore nie je poriadne za seba ani zodpovedne. Probuh, KAM sa ponahlate??? Viete si uzivat zivot? A viete co znamena, uzivat si zivot? Prd viete...Znamena to, nikam sa neponahlat, nechat veci volne plynut a robit take veci, na ake ste zreli...
Mam 13 skoro 14 rokov a chcel by som skusit sex neviem co stím mám robit
preboha, 14 rocne sexuju... :( Keby ste sa radsej venovali SLOVENCINE....
1.sex bol v 18,nerada na to spominam:(
Ahoj mám 14 rokov a pred mesiacom som prišla o panenstvo .... bolo to krásne aj ked môj 17 ročný priatel to urobil tvrdo ... ale bola som spokojná prebiehalo to straštne pomaly no záver bol rýchli .... Išli sme spolu do tábora vedúci nas nechali na hoteli samich moj priatel ma začal ohmatavať ... a to ma velmi vzrušilo začala som sa s ním bozkávať potom nastala predohra lizkal mi mušličku ako take lízatko .. prepáčte za výrazy ... potom ma vyzliekol do hola aj on sa vyzliekol ... bolo to krásne objli sme sa on ma prevrátil na brucho a postavil na kolená .... a dal ho do mna velmi rýchlo velmi to najprv bolelo no zvykla som si som rada že to mam zasebou ;)
Dievčatá ktoré máte 15 a menej...podla mňa ak to už chcete urobiť neorbte to naislu aby ste niekto boli že už niejste panny,lebo potom raz si to uvedomíte nehovorím,že ak chcete a citíte sa že už.tak to urobte ale iba z toho aby ste sa mohli ukazovať to neorbte...bolieť vas to bude podla toho aké ma aj partner ohanbie a aj podla toho ako budete uvolnené lebo ak nebudtee dostatočne uvolnená budete napätá a stále myslieť že vás to bolí tak to vás bolieť na 100% bude.chlapec by k vám musí zzačať s predohrou to znaméená aby ste boli dostatočne vlhka ...povecte mmu nech vas troška vylíže a vyprstuje tak aby sa vám pošva roztiahla..rpi týchto radách irčite vás to bolieť nebude :)
Prosím vás, pri prvom sexe nemusí každá panna krvácať ? Lebo moja partnerka nekrvácala ale mala to prvý krát je to v poriadku, alebo by mala navštíviť lekára ? Vopred Ďakujem za odpoveď.