ahojte...akoze hanbim sa za tuto blbu otazku...ale robili mi disciziu hymenu a odstranovali septum (prepazku) vo vagine....a teraz asi po 4-5 tyzdnoch prvykrat v zivote konecne som sa odvazila preskumat to tam prstom....v pohode, bez bolesti....ale dvakrat prijemne to nebolo....skusala som to ked som bola vzrusena, inak by to bolo este horsie...a tu je problem...akoze mne sa zda ze je to cele take male:D neviem si predstavit ze sa s niekym vyspim (dokonca sa kus bojim)..a uz vobec nie to ze to bude prijemne...nic to so mnou nerobilo..akoze klitorialny orgazmus dosahujem v pohode, vaginalny som zatial nemala ako kvoli prepazke...nema niekto podobnu skusenost ?=/ dakujem
prst vo vagine
Stronginka - vidno, že si ešte malé hlúpe decko :)
Akože ja mám 16 a vôbec a mám stým problém stratila som to tento rok a s nesprávnym chlapcom mojím ex a strašne to ľutujem pretože ten chlapec sa vychvaľuje druhým že aké mám telo a tak ..... pred 3 mesiacmi som to mala s druhým a sme dobrý kamaráti teraz mám frajera ale už sme spolu 3 mesiace a žiaľ ešte si počká pretože ked ma naozaj ľúbi tak vydrží neni všetko len posteľ
karotka, no trochu som sa hanbil, ale sko sme riesili to ze bolo tazko sa dostat dovnutra, ale nastastie to dobre dopadlo :)
veru 8, to ani pravda nie je. a je to stale krasne :) "priekopnik" hej? to je dobre heslo :)) ale musi byt prijemne mat nejakeho ex, ktoreho ked stretnes, tak sa na neho len tajomne usmejes (a nechces mu naplut do tvare :) a ked je to kamos, tak to je skvele, to sa malo vidi. (to je ta carovna veta- ostaneme kamarati, som neverila, ze sa to da :) noo, ale nejak sme odbocili od temy trosku ;)
8 rokov vam to drzi? tak to je pekne.
no tak my sme s tym prvym "len" dobri priatelia. ja som vydata, a on ma priatelku. ale je to dobre tak. minule som mu len tak zo zartu povedala, ze bol mojim priekopnikom :-))) no, prekopal sa k podstate, a ani to nebolelo.
to ja som to na prvykrat teda nezazila. mozno tak po pol roku az (mozno preto, ze som mala vtedy iba 16) ale aby sa z toho priatel nevyvliekol len tak lahko, snazime sa to teraz vsetko dohnat. a dohaname to spolocne uz 8 rokov :) niekedy aj dvakrat za noc, hehe :D
:D no ja z teba odpadnem!! tak to uz hej, tak to by ste mali ostat kamaratmi este poriadne dlho :) to (ne)bola sprosta narazka, keby nieco :)
sveti, ja som mala taky orgazmus prvykrat, ze tie ostatne potom uz nikdy neboli take... hmmm, mozno prave preto, ze som tolko cakala a ze bol partner taky uzasny. doteraz sme dobri kamarati a stale si mame o com pokecat.
waaw, asterion orgazmus naprvykrat? tak to gratulujem :))
no tak vam poviem..ja som sa praveze hanbiola priznat ze uz nie som panna...a ked som nou bola tak som bola na to hrda... asi preto ze vsetci o tom hovorili a bola som rada ze nie som ako ostatni :-) heh takze trapne to nie je vobec...radsej pockat ako sa sklamat :-)