ahojte...akoze hanbim sa za tuto blbu otazku...ale robili mi disciziu hymenu a odstranovali septum (prepazku) vo vagine....a teraz asi po 4-5 tyzdnoch prvykrat v zivote konecne som sa odvazila preskumat to tam prstom....v pohode, bez bolesti....ale dvakrat prijemne to nebolo....skusala som to ked som bola vzrusena, inak by to bolo este horsie...a tu je problem...akoze mne sa zda ze je to cele take male:D neviem si predstavit ze sa s niekym vyspim (dokonca sa kus bojim)..a uz vobec nie to ze to bude prijemne...nic to so mnou nerobilo..akoze klitorialny orgazmus dosahujem v pohode, vaginalny som zatial nemala ako kvoli prepazke...nema niekto podobnu skusenost ?=/ dakujem
prst vo vagine
takto asi tie 14 rocne dievcatka v dnesnej dobe nerozmyslaju :(
ja si myslim, ze nie je dolezite kedy sa to stane, ale s kym sa to stane...Treba citit, ze ten clovek tu nebude iba tu jednu noc, ale aj rano, ked sa zabudite. a potom dalsie rano a dalsie a dalsie...
no tak ja som prisla o panenstvo este o trolinku neskor ako agina, a bolo to nadherne. nemozem vobec hovorit o bolesti. partner bol velmi citlivy, nenaliehal, riadili sme sa pocitmi. este si pamatam, ak hudba nam pri tom hrala a hlavne si pamatam, aky uzasny orgazmus som pri tom prvom sexe zazila.
neboj sa, karotka, ked to bude aktualne, musis citit, ze je to ten pravy okamzik, uvolnit sa a proste chciet splynut v jeden celok.
uz len na margo, teraz som vydata, moj manzel nebol tym prvym partnerom, a je to s nim tiez krasne.
a necitil si sa trapne?
ja len dufam ze si to dotycny typek bude vazit a aspon nejaku dolezitost tomu da=)
karotka, tomu never, ja som stratil panictvo v 24, takze sa neboj nic
super, tak vam gratulujem=)
ja mam pocit ze vo svojom veku uz nenajdem chalana ktory by nemal za sebou "pestru minulost" ...
ale tak kaslat na to...
no ten mezokain aj znecitlivuje .. tak dufam ze nedostanem sok po prvykrat ked ho uz nepouzijem:D
Karotka ja som prisla o panenstvo v 21. Prvykrat ma to velmi bolelo, chalan bol tiez neskuseny....keby som vtedy vedela, ze mi moze pomoct obycajny lubrikacny gel, tak by som ho nevahala pouzit.Sustredila som sa len na tu bolest a bolo to cim dalej tym horsie, lebo zo strachu sa mi stiahli posvove svaly a fakt to dost bolelo. Nebola som uvolnena. Jednoducho nedalo sa. Sterajsim manzelom sme si sex uzivali,ako sa len dalo, uz som ani neverila, ze to moze byt take krasne. Vysledok nasho snazenia pride na svet v novembri:)
no este som ho neskusala:D ale v pribalovom letaku pisu, ze sa pouziva napriklad na zmiernenie bolesti pri vysetreni mocovej rury sondou...
z biblie: "Kain zabil Abela",
Vsetky kainy zabijaju(potlacaju) nervove signaly, tj je to lokalne umrtvenie
karotka a načo je ten mezokain dobrý?
dík za odpoveď!