Ktora je podla vas ta naj?
Ktora antikoncepcia je podla vas najlepsia?
ta cena 1450 je na 3 mesiace...som s yasminelle v celku spokojna aj ked ma dost casto a dost brutalne boli hlava no nepripisujem to tymto tabletkam ..
a ako je to u teba s chutou na sex?
ja odporucam nuvaring. stoji sice okolo 450 sk na mesiac (ale ked sa kupi na 3, vyjde to lacnejsie), ale ja si ho po 2 rokoch nemozem vynachvalit. nemusim sa starat o tabletky, nemusim sa dodatocne chranit, kedze toto sa neda zabudnut, neovplyvnuje to traviaci trakt a ani pochody v v nom neovplyvnuju nijako ucinok .. a celkovo som s tym velmi spokojna, ziadne vedlajsie ucinky nepocitujem, jedine mam trosku vacsie bolesti, ako som mavala ked som uzivala Loette (ktoru aj tak stiahli z trhu), ale nie je to nic strasne. predtym som vlastne nemala nic, teraz akurat viem, ze mam kramy.
ja idem zacat so jeanine, musim kvoli akne, nemozem si dovolit chodit do prace s takymi hnisavymi vyrazkami, musim si to preliecit, ostatne metody zlyhali...mam probelmy so psychikou, tak dufam ze to zvladnem, ale myslim ze ked mi to pomoze na akne psychika pojde hore
a kolko je tam tabletiek? je to na mesiac alebo viac?neviem ktoru si mam vybrat, podla coho sa rozhodujete
ta yasminelle stoji 1 450,- a jeanine je myslim o stovku dve lacnejsia
sa si daj vyhladat do googla a mas to... kazda stoji inak, su aj lacnejsie aj drahsie...
a cena antikoncepcii? kolko ktora stoji?a su iba na predpis?
ziadna, ma negativny dopad na psychiku a je to zasah do organizmu....mala som asi 5 druhov, nemala som neziaduce ucinky, aspon som si to myslela, az ked som vysadila po jedenastich rokoch, viem, ze som to psychicky konecne ja...dufam, ze uz ju nikdy nebudem muset brat...