Ktora antikoncepcia je podla vas najlepsia?

Súvisiaci obsah

mirka24

Ja som uz vyskusala velke mnozstvo roznych HAK.Ale najviac mi sadla Yasminelle.Aj ked je dost draha,fakt sa oplati investovat.Pri inych som mala rozne neziaduce ucinky,ale pri tejto sa citim uplne super.A nepribrala som ani kilo,lebo ona skor odvodnuje.Nezadrziava v tele vodu,takze sa z nej ani nepribera.A ma telu podobne hormony,takze ja som s nou velmi spokojna.

kuk

už som ich pár vyskúšala..najlepšia bola asi jeanine, aj keĎ po pol roku som čoto pribrala:(ale pleť som mala parádnu, chuť na sex až moc vysokú:D...z novynette som vracala, nerobila mi dobre na žalúdok..a yadine, no je drahá a som z nej nejaká nesvoja..myslím, že sa to volá zmena libida:( hormoony hormony:D svinstvo:D..

limetka335

andel_1 určite si ju daj zmeniť... ja som pribrala z chloe.. najskôr som si ju nechcela dať zmeniť, ale dnes to veľmi ľutujem... pribrala som 10kg, postavu mám "smiešnu" a nie a nie to zhodiť...
od budúceho týždňa začínam brať yadine:) tak bude dúfam lepšie:)

andel_1

mozete mi prosim niekto pordit...beriem antikoncepciu s nazvom Novynette a strašne po nej priberam....mam si ju ist zmenit ?Alebo je to normálne,že tak po nej priberám?Dakujem.

katrinnnka

este nikdy som nemala ziadnu antikoncepciu.kamoska ma vnutromaternicove teliesko neviem co je lepsie druhe babo zatial nechcem poradte prosim...

henyy

pppp...lekar by ti mal poradit ktora antikoncia je pre teba najlepsia.....a ak ti dal vybrat medzi dvoma,tak si vyber tu lacnejsiu

ppppppp

Ahojte kolko stoja Janine a yadine. Gynekolog mi dal vybrat medzi tymito dvomi a ja sa neviem rozhodnut, co je lepsie.