Ktora je podla vas ta naj?
Ktora antikoncepcia je podla vas najlepsia?
Marlenka 42 a ty aku uzivas?
ja som brala Belaru..nikdy viac! stopla som to, pretože som pribrala nehorázne do stehien a zadku, pretože mi spôsobovala obrovskú chuť do jedla.
teraz cca rok HAK neberiem, no chcem začať, len neviem s akou značkou:/
+ som fajčiarka, tak niečo, čo mi znechutí cigaretu?? :P
Nemam vela skusenosti s HAK ale pre mna bola zo zaciatku dobra chloe , nerobila mi ziadne problemy , tabletky su na cely mesiac nevynechavas ani jeden den su aj aktivne a placebove (neaktivne-uzivas v dnoch kedy by sa mala dostavit menstruacia)takze by sa ti nemalo stat ze zabudnes uzit nejaky den tabletku..., s uzivanim som zacala v prvy den menstruacie a vsekto bolo ok , ucinna je uz v 7dni uzivania,,,velmi sa mi upravila moja problematicka plet, a hlavne sa mi zvacsil hrudnik co odcenujem ..ale nejak nemam chut do jedla v poslednej dobe a cigarety mi dost pri nich prestali chutit co aj to beirem za pozitivum, dovtedy som cigaretu musela mat v ruke kazdu hodinu a teraz tak vyfajcim 4cigarety za den , menstruacia je pravdielna ,,,tak myslim ze celkom fajn , vela znamych si ich chvali a je to aj cenovo celkom dostupne 8-9eur na meisac balenie ,,,tak ako pre koho pre mna okk,,,prva skusenost a najllspsia ale sama musis po konzultaiciii s gynekologom usudit co je najvhodnejsie pre teba alebo ked nie vysaditt a prejst na iny druh HAK drzim palce pri vybere pa
kupim hak minerva alebo diane 35 luceeea@gmail.com
co za debilnost je n apisana na tej stranke?? hned prva veta nieje absolutne pravda. HAK absolutne nezabranuje vyvoju dietata ani embrya.
Najlepsia antikoncepcia - ziadna antikoncepcia. Hnus.
tak ja som začínala s diane35, hlavne kvôli úprave cyklu a kvôli pleti (akne) ale nepomohla mi :( povedala by som že sa mi pleť aj zhoršila a aj nejaké to kilečko som nabrala, potom som prešla na novynette a to mam dodnes a s tým som spokojná, pleť sa mi upravila, aj ked nemyslim si že to bude antikoncepciou a ľahšie sa mi chudne, pribrať som z nej nepribrala nič.
Na 3mesiace stojí cca od 22-26eur, čo je myslím taká dobrá cena.
tabletky nikdyyyy chemikalie,bordel neskutocny ak hormonalnu tak nieco co posobi lokalne a nejde to cez cele telo hlavne cez pecen napr vnutromaternicovy system , teliesko alebo este naplast je celkom prijatelna ... poznam zeny ktorym to po 10 rokoch doslova rozlozilo pecen divtedy ziadne problemy al eprejavolo s ato potichu a teraz problemy .... je to predsa len cudza vec chemikalia a telo s apred tym brani
jeanin stoji na mesiac cca 12 eur, zalezi od lekarne vkazdej stoji inak, ale ja snou niesom spokojna, berem ju tri mesiace a pribrala som tri kila, slo to hlavne na brucho a zadok, a tazko sa toho zbavuje, predtym som brala rok yaz z tej som nepribrala ale krvacala som kazdy mesiac skor nieekdy aj o 7-9 dni a potom som prekrvacala aj dva tyzdne, a teraz si cchcem zas zmenit antiku, ale uz neviem co si mam dat :(