Mam epilepsiu... noo mala som sice len dva zachvaty..ale uz mi doktorka predpisala antiepileptika... nemozem si urobit vodicak ak sa mi tie zachvaty budu opakovat..neviete niekto ako dlho nemozem mat zachvat aby som mohla mat vodicak??? mam slabu epilepsiu za rok som mala 2 zachvaty aj to slabe...prvyy z vycerpania a malo tekutin v tele a druhy.. vecer osm si odlakovavala nechty a nevyvetrala som.. noa rano som mala epi zachvat.. no takze ako?? je to smojim vodicakom??
Epilepsia
aha:( vysledky mojhoo posledneho EEG sa zlepsili od minuleho.. doktorka povedala zee je to uz celkom dobree len este stale tam mam nejakee vlnyy epileptivke..ta newem ze co..
Zuzanka,moj syn nemal 3 roky zachvaty a po troch rokoch sa mu zase na rok objavili a po roku zasa ako keby utalo a je bez zachvatov uz 10 rokov.Ked mu skusali vysadzovat lieky,zachvaty sa vratili.. :(
aha...cizee teoreticky by som mala brat 4 roky lieky..+ 2 roky cakat ???
Ahoj, asi ťa nepoteším, poznám to z blízkeho okolia. Chlapec mal záchvat(slabý) len raz , 4 roky bral lieka a teraz asi 2 roky musí byť bez záchvatu.B.
ale sak ked sa mi napr ten zachvat neobjavi 2 roky???? hm??
žužanka,s tym vodicakom to zial bohu nevidim ruzovo..Doktorka ti neda odporucanie.
neviem ake su pravidla, skus sa spytat na www.epislepsia-sk.sk