Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Epilepsia

Príspevok v téme: Epilepsia
žužanka

Mam epilepsiu... noo mala som sice len dva zachvaty..ale uz mi doktorka predpisala antiepileptika... nemozem si urobit vodicak ak sa mi tie zachvaty budu opakovat..neviete niekto ako dlho nemozem mat zachvat aby som mohla mat vodicak??? mam slabu epilepsiu za rok som mala 2 zachvaty aj to slabe...prvyy z vycerpania a malo tekutin v tele a druhy.. vecer osm si odlakovavala nechty a nevyvetrala som.. noa rano som mala epi zachvat.. no takze ako?? je to smojim vodicakom??

radana

Zuzanka a preco by si nemohla byt zachranarka?Ved ked budes dobre nastavena na liecbu mozes sa zachvatov uplne zbavit..

Zz_uzankaA

radana..no ani mi nemame epi. festi ma to stve...:( mi to skaziloo setko:( studujem na zdravotke:( som cela byt zachranarka no koli tomu asi nebudem:((((((

Zz_uzankaA

beb.. aha..cizee ako dospieval tak mu to nejak vyvolalo epi?? noo a uz bol2roky bez zachvatu??? podarilo sa mu to??

beb

Ahoj, ešte reagujem na otázku. Áno, bolo povedané, že 2 roky musí byť bez záchvatu a liekov. Inak- ten záchvat mal v sedemnástich. Počula som, že to môže byť aj v súvislosti s pubertou. B.

radana

Syn ma epi od narodenia.Aj on ma eeg sice spomalene,ale bez vybojov a to vdaka antiepileptikam,ktore berie 3 krat denne...