ahojte vsetci...viem ze teraz sa nemam cim chvalit ale proste stalo sa to...podviedla som priatela,raz,stalo sa to ked som bola pod vplyvom alkoholu ani som nevedela co robim,ale to neberiem ako ospravedlnenie,ani sa za to neskryvam,no ale stalo sa.povedala som to priatelovi,no poviem vam ze ho to dost vzalo,vynadal mi a neviem co este a mal uplnu pravdu.velmi to lutujem a viem,ze to uz nikdy nespravim,no je to este jeden problem.studujem na VS a moj priatel mi dal na vyber bud on alebo skola,neviem co mam robit,chcem aj jeho,ale chcem aj studovat.a ked odydem zo skoly alebo prestupim na externe moji rodicia ma asi zabiju alebo vyhodia zo skoly,lebo uz som raz koli priatelovi odisla z jednej Vs a presla som na druhu,nasich to riadne zlomilo,oco vystrajal,mala som kazdy den doma peklo.teraz su stastny ze studujem a ze sa mi dari a nechcem ich uz vobec sklamat,no na druhej strane mi zalezi na priatelovi velmi ho milujem a koli nemu som ochotna spravit cokolvek,prosim poradte mi ja uz dalej nevladzem vsetko sa na mna vali a uz som aj rozmislala nad kadecim aj nad samovrazdou mozno to bude pre mna vyslobodenie
som chudera!!!!!!!!!
pochybujem,ze ta ten chalan naozaj lubi, ak chce, aby si odisla zo skoly,len dufam,ze si to neuvedomis prilis neskoro. ja som tiez odisla z jednej skoly na inu kvoli chlapovi a bola to najvacsia blbost,co som kedy spravila
No moc som nepochopila v com ten problem spociva vynadal ti a co??? Rozchadzate sa , nerozchadzate sa? Co sa tyka zakazovania skoly-trosku nechapem! Moja zlata daj si od priatela pohov a uz vobec neodchadzaj zo skoly. Podla tvojho prispevku sudim ze sa vies rychlo bezhlavo zamilovat a potom robis HLUPOSTI. Venuj sa pekne skole, uzivaj si zivot...ty aj tvoj priatel ste na vazny vztah malo zreli!
sorry za gramaticke chyby ale uz som z toho tak na anervy ze uz ani neviem pisat