Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som chudera!!!!!!!!!

Príspevok v téme: som chudera!!!!!!!!!
hlupana

ahojte vsetci...viem ze teraz sa nemam cim chvalit ale proste stalo sa to...podviedla som priatela,raz,stalo sa to ked som bola pod vplyvom alkoholu ani som nevedela co robim,ale to neberiem ako ospravedlnenie,ani sa za to neskryvam,no ale stalo sa.povedala som to priatelovi,no poviem vam ze ho to dost vzalo,vynadal mi a neviem co este a mal uplnu pravdu.velmi to lutujem a viem,ze to uz nikdy nespravim,no je to este jeden problem.studujem na VS a moj priatel mi dal na vyber bud on alebo skola,neviem co mam robit,chcem aj jeho,ale chcem aj studovat.a ked odydem zo skoly alebo prestupim na externe moji rodicia ma asi zabiju alebo vyhodia zo skoly,lebo uz som raz koli priatelovi odisla z jednej Vs a presla som na druhu,nasich to riadne zlomilo,oco vystrajal,mala som kazdy den doma peklo.teraz su stastny ze studujem a ze sa mi dari a nechcem ich uz vobec sklamat,no na druhej strane mi zalezi na priatelovi velmi ho milujem a koli nemu som ochotna spravit cokolvek,prosim poradte mi ja uz dalej nevladzem vsetko sa na mna vali a uz som aj rozmislala nad kadecim aj nad samovrazdou mozno to bude pre mna vyslobodenie

hlupana

moniqa87-neboj uz nie dost som sa poucila z tohto,a viem ze to nikam nevedie,ale aj ja som len clovek a robim chyby ale dolezite je priznat si ju a napravit to,tak papa

surprised

pozri...urcite nepremyslaj nad samovrazdou... aj ja som nad nou uz premyslala, a som stastna ze som to nikdy neurobila... kolko mas rokov? ja viem, ze je pre teba tazke stanovit si tie najhlavnejsie veci, a urcite sa na prvom mieste bije priatel so skolou. podla mna by si mala pokracovat v studiu a vykaslat sa na neho. lebo ak ta on miluje, tak urcite by ti nedaval na vyber medzi nim a skolou, a navyse ak vie, ze uz si raz prestupovala a nebolo to jednoduche... musis si to sama nejako premietnut v hlave a spytat sa ci ti za to vobec stoji (on). podla mna nie, ale to len moj nazor. rozhodnutie je na tebe, ale urcite to nevyriesis samovrazdou.

moniqa87

za prve, spravila si riadnu volovinu, ze si ho podviedla, ale vidim nakolko sa tym sama zozieras, tak ti este nebudem prikladat, myslim, ze sa dost vytrestas aj sama a na druhu stranu sam ukazal, ze je chudak, ked ti da na vyber bud seba alebo skolu, to by som od chlapa nikdy nezniesla, ved on ma byt ten prvy co ta ma podporovat v studiu aby si neskor mohla aj dobre zarabat a ak s tebou planuje buducnost, tak by to prave preto malo byt dolezite aj pre neho..
a to, ze ma ucnovku ho nijak neospravedlnuje v tom, ze nechce aby si mala skolu, moj ma tiez len ucnovku a v skole ma podporuje a dookola mi len opakuje, ze ja musim vediet co chcem a od nikoho si nesmiem dat rozkazovat, takze by sa mal po tejto stranke tvoj priatel uvedomit, lebo ak chce s tebopu byt, tak vlastne studujes aj pre neho...
a uz nepodvadzaj, pa a vela stastia

hlupana

no nechutne-podla mna si spravne dievca,ja by som bola taka ista a ked som citala teraz tvoj prispevok spomenule som si raz na prihodu s priatelom,ked sme sa raz pohadali a povedala som mu,ze si nedam skakat po hlave tak mi na to odpovedal,ze skade to mam,ze mi kamosky tlacu somariny do hlavy,ze som hlupa a mam sa spamatat...len to som chcela

hlupana

no mirka ja som mu to nepovedala v jednom prispevku som to uz pisala,nabural sa mi do mailov a tak to zistil a uz nebola ina moznost len sa priznat,ale ako nad tym uvazujem ani neviem ci som ho vazne podviedla ja si na ten vecer moc nepamatam,no ale priatelovi len toto stacilo a usudil,ze som ho podviedla a nechcem sa toho chalana pytat,ze: Ahoj,spali sme spolu????je to dost blbe
no ale aj tak mam pocit viny ze som to spravila
a mirka ked ti mam pravdu povedat nechcem sa za neho vydat,teraz ked nad tym uvazujem viac a viac a prehodnotila som si roky s nim tak v nasom vztahu bol dominantny on,ja som len ticho sedela a cusala a prikivovala.A toto ja nechcem,nechcem takto dopadnut,ze nebudem mat nijake slovov vo vztahu,presne ako hovoris je na case si dat city doporiadku,diky moc

nechutne

Carie, ty si asi z rovnakeho cesta ako ta dievcina, preto ju tak ochranujes.
Odpovedat na tvoju otazku: Ano, myslim ze mam svatoziaru nad hlavou, pokial sa tyka dovery a vernosti vo vztahu. Je to jedna z najdolezitejsich veci, bez ktorych vztah nemoze spravne fungovat. A nie, nie som ten typ "sprostej"zenskej co sa necha tyrat od chlapa... Ako vidis, na vsetko mam vlastne nazory, som sebestacna, samostatna, nenecham si digirovat, ale dokazem tolerovat, podriadit sa v niektorych situaciach a tak je to spravne. To iste plati na mojho partnera. Po hlave si skakat nikym nedam, nie som ten typ.
Povedz mi, ako ju ten chlap tyra? Este aj to ze jej povedal nech sa vydlabe na skolu nie je tyranie! Vsak sa moze slobodne rozhodnut, a este mu dat aj kopacky. Jediny chudak je tu ten podvedeny chlapec...a asi si ho riadne obmotala, ked jej po tom vsetom kopacky nedal.
Preco "zi si jak chces ale neponizujem NORMALNE baby"??? Normalne? Tak dakujem pekne, ked toto je normalna holka...to je normalne ze podvadza?...ak toto je podla mna teba o.k, tak ja uz fakt neviem kam speje tento svet...mas uplne pomiesane a debilne nazory, a neviem co sa jej zastavas! Ona sama mi dala za pravdu, takze vidis...
Ty si inak riadne vygumovane dievca, iste mas nejake komplexy a nemas ich kde vyventilovat, ty si vo vztahu iste ako "komunistka"...
Toto dievca to aspon lutuje, ale ty taketo nieco este podporujes, si este horsia.
Uz iba tolko, ze ti prajem, aby ked raz budes mat priatela, ktoreho budes TY velmi zboznovat, aby ta podviedol, a aby sa sa to dozvedela odniekial, len nie z jeho ust, a aby kazdy obranoval jeho = "chudaka" ,ktory podviedol teba, na ktoru bude kazdy kydat, toto ti prajem zo srdiecka :).

mirka 23

Hlupana, a miluješ svojho priateľa? Chceš s ním byť navždy? Lebo y tvojho príspevku o tom nie som presvedčená. Vôbec ťa neodsudzujem za to, že si ho podviedla, ale prečo si mu to povedala? Chcela si sa mu pomstiť?
V každom prípade daj si city do poriadku a doštuduj. O rok ťa môže priateľ kopnúť do riti a ty nebudeš mať ani lásku ani školu. Myslím že ti závidí, že študuješ.
Neviem, máte taký zvláštny vzťah.

hlupana

carie-dakujem za pochopenie,a nebojte sa,ja som sa uz rozhodla,ze skolu v ziadnom pripade nenecham.
...rodrigez-no ja z dediny nie som a taketo problemi ma podla mna vela dievcat na svete, urcite nie som prva a ani posledna,myslim si skor,ze ty si z dediny,ale nejdem sa tu teraz s tebou hadat...stale uvazujem nad tym, ze preco ma nekopol hned do riti a neposlal prec a je cas aby som to spravila ja,takto to nejde,bude ma stale podozrievat a vykrikovat mi to,aj ked vam poviem,ze on tiez nieje svetuskar ale to je vedlajsie,ked to on skoro spravil(chybalo tomu malo)a ked som mu to vyhodila na oci tak mi povedal,ze som trapna a uz mam s tym prestat,mozno som mu to chcela len naschval urobit, ale nejdem sa za to ospravedlnovat bola to chyba a uz s tym nezmozem nic.ja cas aby sa to vyriesilo,musime sa porozpravat a za to ako dopadnem si mozem sama....inak diky za pochopenie a povzbudenie a aj za kritiku,tu si viem pustit k srdcu a porozmyslat nad tym

rodrigez

Bota... popici problemy... vopred sa omluvam za nevhodne volene slova...
Najebana chrapes s kadekym, a potom uvazujes ze sa vybodnes na skolu... Si uplne vytreta? Vyser sa na typka a studuj, je najvacsia blbost kvoli niekomu kaslat na skolu. A on je tiez chuj, ked chce od svojej priatelky aby sa vykaslala na skolu. Ja byt na jeho mieste poslem do pecka teba a najdem si nejaku, ktora za to bude stat. Niekoho, kto ozraty nevie co robi. Mala si mysliet na nasledky pred tym, nez si chrapala s podobne ozratym kretenom. Zurovat je fajn, ale ma to urcite hranice. lol... sama si bota, ja by som ta poslal do haja a mala by si po dileme ci studovat, alebo nie... Necudujem sa tvojim fotrovcom, musis byt riadne vytreta... holka z dzeziny co prisla medzi ludi a je jak utrhnuta z retaze... (nic proti nikomu, ale tak mi pripadas.)

Carie

nechutna: chudera si ty a ne ta, ktora zalozila tuto temu. ty mas urcite totalnu svatoziaru nad hlavou co? a tiez si ten typ sprostej zenskej co sa necha ja tyrat od chlapa, len aby nejakeho mala a vsetko bude zvalovat na seba, aj to, ze dnes vonku prsi. zi si jak chces ale neponizuj normalne baby!