ahojte vsetci...viem ze teraz sa nemam cim chvalit ale proste stalo sa to...podviedla som priatela,raz,stalo sa to ked som bola pod vplyvom alkoholu ani som nevedela co robim,ale to neberiem ako ospravedlnenie,ani sa za to neskryvam,no ale stalo sa.povedala som to priatelovi,no poviem vam ze ho to dost vzalo,vynadal mi a neviem co este a mal uplnu pravdu.velmi to lutujem a viem,ze to uz nikdy nespravim,no je to este jeden problem.studujem na VS a moj priatel mi dal na vyber bud on alebo skola,neviem co mam robit,chcem aj jeho,ale chcem aj studovat.a ked odydem zo skoly alebo prestupim na externe moji rodicia ma asi zabiju alebo vyhodia zo skoly,lebo uz som raz koli priatelovi odisla z jednej Vs a presla som na druhu,nasich to riadne zlomilo,oco vystrajal,mala som kazdy den doma peklo.teraz su stastny ze studujem a ze sa mi dari a nechcem ich uz vobec sklamat,no na druhej strane mi zalezi na priatelovi velmi ho milujem a koli nemu som ochotna spravit cokolvek,prosim poradte mi ja uz dalej nevladzem vsetko sa na mna vali a uz som aj rozmislala nad kadecim aj nad samovrazdou mozno to bude pre mna vyslobodenie
som chudera!!!!!!!!!
nenechavaj skolu, nechaj toho chalana...pozri si tu prispevky kolko bab tu pise ze maju vysku, chodia s chalanom s ucnovkou a ten im tu skolu vycita...skola je cisto tvoja osobna vec a nema ti do toho co kecat. rozmyslaj, preco vlastne nechce aby si mala vysku? ved to je tvoja buducnost, tvoja nezavislost, tvoja kariera, ak by ta mal skutocne rad tak by ta v tom podporoval a tesil sa z tvojich uspechov. nechce aby si mala vysku lebo potom sa bude citit menejcenny a nebude ta moct ovladat. nechaj ho a najdi si seberovneho.
ZBAV SA HO !!! To je nejaky primitiv! Zavidi ti VS, vydiera ta, nazyva ta roznymi menami,... - on ta nelubi !!!
VS v ziadnom pripade neopustaj a uz vobec nie, ked ta tak velmi bavi. Smutne, ze ta ten primitiv nepodporuje. Vidno, ze ma v hlave piliny! Rodicia ta maju radi, a preto ta podporuju. Chcu pre teba to najlepsie!!! No a primitiv, ked chce ist za rodicmi - nech sa mu len paci. Ti ho vykopnu - este ani len zazvonit nestihne!!!
Si rozumna, mlada baba - najdes si na kazdom rohu ovela lepsieho aky je on. Ani na sekundu nerozmyslaj zostat s nim! Velmi rychlo zabudnes pri cloveku, ktory ta bude uprimne lubit a bude pri tebe stat v kazdej situacii. A ver tomu, ze takeho by si ani v zivote nepodviedla!!!
Vela stastia!
agina-chodime spolu uz vyse 4 rokoch a on bol moj prvy moja prva laska,preto mam mozno pocit ze on je ten pravy aj ked mi kamaratky velakrat povedali,ze mozno na mna caka niekto iny...ja neviem co mam robit mam ho rada no na druhej strane skolu nechcem opustit,a viem ze ked ho necham tak sa mu zruti svet pretoze on nikdy nemal v nicom stastie a viem ze ja mu spestrujem trochu zivot
Tak to je teda huste....a s takymto chlapom to uz kolko tahas?????Ma udivujes.Dostalo ma uz len to, ze pojde za tvojimi rodicmi a povie im, aku maju kurvu dceru....by som ho kopla do sraku a ani sa za nim neobzrela.Stoji ti ten vztah za to????
ahojte vsetci...dsakujem za rady,no a ono to je takto:
mimmka-no ja som mu to nepovedala, on sa to dozvedel tak, ze sa mi nabural do mailov a precital si to tam ako som to napisala kamaratke,inak by som zatlkala a zatlkala ale uz nebola ina moznost
...no a on nema VS on ma Ucnovku a myslim si ze fakt to takto nejde ak mi bude zatlkat skolu,pretoze dostala som sa tam a tato skola ma velmi bavi naplna ma a chcem sa tomu venovat naplno
..neva- nepodviedla som ho so spoluziakom ale on studoval na mojej skole ale uz dokoncil studium a viem ze ho uz nikdy neuvidim a to som aj povedala priatelovi
....catherin-no vynadal mi ze som slapka a flandra a teraz sa mu hnusim ako hnoj a chce aby som sa uz uvedomila aby som nezila v pubertackom sne(co uz davno nezijem lebo mam 21 rokov)aby som sa pozbierala ze to nerobia normalne baby a v tomto ma pravdu uz viem ze toto nikomu nespravim
...no a najhorsie je to ze povedal mi, ze ak ho opustim tak pojde za mojimi rodicmi a povie im aku maju kurvu dceru
..inak dakujem vam za rady
moja zlata hlupana.. a co tak spomenut si na dr. Plzaka a zatlkat zatlkat zatlkat?? Ja naozaj nechapem ludi, co podvedu a potom s tym musia utekat za partnerom a cakaju rozhresenie. Aby ma niekto zle nepochopil... ja nie som za to aby sme sa podvadzali ale ked uz to niekto urobi a lutuje to, tak pre boha neutekajte hned za partnerom.... A k skole. Vzdelanie je nieco, co ta bude zivit. Frajera mas dnes, zajtra mozes mat ineho ale co mas v hlave ti v nej zostane navzdy. Takze by som mu to jasne a zretelne vysvetlila.... Ak ma pocit, ze ked budes mat "iba" maturitu a budes sediet doma na zadku, bude ta mat istejsiu, je to obycajny pako. Neviem ake vzdelanie ma on ale moze to byt aj v tom, ze sa pri tebe citi menejcennejsi. A snazi sa to kompenzovat takto. Takze v skratke: nepodvadzaj, ak podvadzas nepriznavaj.. a hlavne studuj:))
my ti poradit mozme vselico, ale rozhodnutie bude len a len na tebe. Ak opustis skolu a plne sa budes venovat svojmu priatelovi, neviem, ci to bude mat nejaky ucinok.Vec sa stala, on ti mozno odpusti, ale nezabudne nikdy a pri kazdej moznej prilezitosti ti to bude vyhadzovat na oci a moze sa stat, ze sa nakoniec aj tak rozidete a teba bude velmi mrziet, ze si nechala skolu...rodicia zrejme v tebe vidia to, co oni nedokazali, alebo jednoducho chcu, aby z teba bolo nieco poriadne, aby si sa raz mohla zamestnat na nejakom lepsom mieste. velmi by si ich sklamala, ak by si zo skoly odisla.To, co sa stalo, za to ta tazko budeme my sudit, na to je tvoje svedomie.Hadam si sa poucila....
hlupana....prepac ale bola by si hlapa ak by si koli nemu odisla zo skoly....ved to je tvoja buducnost...a chapem tvojich rodicov ze ,,vystrajali,, koli tomu...ale co ak sa nieco stane a rozides sa s nim...proste nemozes oddist zo skoly...co ti je prednejsie vzdelanie a mat dobru pracu ale chalan s ktorym to nemas aj tak iste...co budete robit??? z coho budu peniaze??? prave on by ta mal podporovat v uceni...ak ta ma rad tak ta podpori lebo chce aby si bola mudra...a ano stalo sa co sa stalo uz sa to nevrati ale zas za cenu aby si odisla zo skoly to sa s nim radsej rozid a on to casom pochopi ak ma stipku rozumu...inak on nerobi?? ci nestuduje??? ma vysku??? co si aj myslim ze nema ked takto rozhoduje...vazne je kopec inich chlapov...teraz si povies ze chces len jeho...ale tak si vyber ak odides zo skoly nielen stratis skolu ale aj rodicov....a ty su prednejsi lebo ostanu stale pri tebe...vela stastia
noo, ked si mas vybrat medzi skolou a nim, tak si vyber skolu. Neviem, preco by ti mal v tom branit a takto citovo vydierat. Je pravda, ze si urobila chybu a ked si ju pripustas a velmi lutujes, tak sa toho drz. Je na priatelovi aby ti odpustil a dal sancu, ale nedavaj si kvoli nemu znicit buducnost. Studuj dalej! Co ak sa predsa rozidete a ty budes zase bez VS? Ani jeden chlap zato nestoji. Bud ti odpusti a bude respektovat skolu, alebo konci s tym ty. Rozhodne skola!
Prečo Ti dal na výber medzi školou a nim? Podviedla si ho so spolužiakom? Nechaj to trošku vychladnúť a skús sa snim porozprávať neskôr. Určite je škoda zahodiť školu za hlavu.