Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stretko skalnych prispievateľov

Slobodna

B.Z. prečo? Ja by som naopak dala prednosť Matejovej spoločnosti ;)
Osobne som už pár ľudí odtiaľto v minulosti postretala :) ale nahromadiť sa na jednom mieste je tiež podľa mňa nereálne.
Už individuálne stretnutia sú časovo aj priestorovo dosť náročná záležitosť ale každopádne vám držím palce.

M8

b.z. akoze bez urazky vnimaj ma....vsetkym ludom mame co davat ale ty by si len bral....uvedom si, ze na svete nie si sam len TY....aj ty mas vyznam len si prestan stale vyskrabavat a olizovat svoje rany ale kukaj aj na druhych...ty nie si sam..my sme ludia a mame si co dat...tak sa posnaz nekukaj len na seba, prijimaj vsetko a zhodnocuj triezvo uprimne....ako divak na seba aj na vsetkych kukaj..aby dobre bolo...rozumies ma? si dospely muy...co chces furt len lutovat sa aky si neschopny??na invalidnom dochodku to mas len umoznenen ne si stastny reto ze to neni tvoje miesto bud volny

B.Z

Nečítal som komenty podo mnou, ale také stretko by som si dal. Samozrejme, najbez Mateja :-)(netúžim toho človeka spoznať naživo)

Andrej a Macca by mi nevadili.Ale zrejme to ostane len pri písmenkách...

tasty

veľké reči majú ľudia spoza prezývok, a práve tí ani na stretká nikdy neprídu :D to mi vravia skúsenosti