Co keby sme usporiadali nejake stretko skalnych prispievatelov??? Sli by ste do toho????
Stretko skalnych prispievateľov
B.Z. prečo? Ja by som naopak dala prednosť Matejovej spoločnosti ;)
Osobne som už pár ľudí odtiaľto v minulosti postretala :) ale nahromadiť sa na jednom mieste je tiež podľa mňa nereálne.
Už individuálne stretnutia sú časovo aj priestorovo dosť náročná záležitosť ale každopádne vám držím palce.
ja by som sa asi nepriznal :) este by mi dal niekto po hube... a by som povedal ze so admin andrej....
odosobni sa od seba nekukaj uz tolko na seba nezahlbuj sa do seba vnimaj druhych preto si tu nie len pre seba
b.z. akoze bez urazky vnimaj ma....vsetkym ludom mame co davat ale ty by si len bral....uvedom si, ze na svete nie si sam len TY....aj ty mas vyznam len si prestan stale vyskrabavat a olizovat svoje rany ale kukaj aj na druhych...ty nie si sam..my sme ludia a mame si co dat...tak sa posnaz nekukaj len na seba, prijimaj vsetko a zhodnocuj triezvo uprimne....ako divak na seba aj na vsetkych kukaj..aby dobre bolo...rozumies ma? si dospely muy...co chces furt len lutovat sa aky si neschopny??na invalidnom dochodku to mas len umoznenen ne si stastny reto ze to neni tvoje miesto bud volny
*najlepšie bez Mateja...
Nečítal som komenty podo mnou, ale také stretko by som si dal. Samozrejme, najbez Mateja :-)(netúžim toho človeka spoznať naživo)
Andrej a Macca by mi nevadili.Ale zrejme to ostane len pri písmenkách...
veľké reči majú ľudia spoza prezývok, a práve tí ani na stretká nikdy neprídu :D to mi vravia skúsenosti
0vecka....tí by prišli inkognito :)
podla mna je to tu moc roztrusene a obcas sa tu idu ludia aj povrazdit :) ale asi by bola prdel
to znie fasa............aj mna zavolajte :D